Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz
olika78 #8658 üzenetére
"Offline" vásárlás, fizikai boltba már nincs ilyen 3 nap, 24 óra és hasonló, és hogy visszaviszem.
Napokban kértem állásfoglalást konkrét ügyben a
Budapest Főváros Kormányhivatala, Műszaki, Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály-tól.Ha "számlára" cégnévre (ev. bt. kft. stb.) vetted, (cég elszámolja),
még fogyasztó sem vagy, így fogyasztói jogaid sincsenek.Nagy áruházak általában mégis biztosítják ezt a jogot.
-
wihar123
aktív tag
válasz
olika78 #8649 üzenetére
Ez nem semmi, hogy az a (és ez már káromkodás)...
Vissza kellene vinned kicseréltetni.Az áthidaló megoldásban teljesen igaza van DM43nak!
A módszert az x960-980-ra ismerem így: a residenflash2 yfapp index.ini fájlban, ezt az útvonalat kell megadni (ha jó a vas ő is ezt írja be magának a betallózott dolog mentése után).
Példa a default settings boxban a sygic esetén :
[DefaultSetting]
GpsPath = \ResidentFlash\Mobilenavigator\Mobilenavigator.exe
Ezt elmentve a következő készülékindításkor már működik a navi ikon érintésekor.
Bizonyára megtalálod, mert mint írtad kártyáról működik és ebben az esetben valahogy így van regisztrálva:
GpsPath = \SDMMC\xxxxxxxxxx\xxxxxxxx.exe -
DM43
őstag
válasz
olika78 #8649 üzenetére
Régebben én is jártam így valamelyik Wayteq-kel (talán pont a 985-tel). Úgy oldottam meg, hogy a residentflash-ben levő (a nevét sajnos nem tudom) ini fájlba kézzel írtam be a navi program elérési útját. A pontos szintaktikára nem emlékszem, de egy kártyára tett bármilyen programmal ki tudod meg lehet nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- Házimozi belépő szinten
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED monitor topik
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Villanyszerelés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest