- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireproof
őstag
Sziasztok.
Bitdefender Total Security 2015-ben hogyan tudnék a tűzfalon portot nyitni?
Megtaláltam hogy elméletileg hol lehetne de ott IP-címet is kérne... Milyen IP címet adjak meg neki? -
fireproof
őstag
Sziasztok. A segítségetekre lenne szükségem. Vettem ma egy 1Tb-os merevlemezt de a saját gépben nem látom pedig lemezkezelőben formáztam NTFS-re. Aktív, Elsődleges partíciónak írja. Mi lehet a gond?
-
fireproof
őstag
Sziasztok. Szükségem lenne egy kis segítségre. Vettem a régi DC író helyett egy SAMSUNG DVD írót. Amikor betettem kidobta hogy indíthatom a Windows normál módban is. Kiválasztottam és kidobott egy kéké képernyőt hogy ellenőrizzek vírus és hogy indítsam újra meg merevlemez vizsgálatot indítsak meg ilyenek... Ez miért lehet? Amikor lecsatlakoztatom a DVD írót a gépről akkor gond nélkül beindul. Lehet hogy a táp gyenge? 400W-os. Szerintem elég kellene hogy legyen. Ez egy itthoni konfig 2GB rammal és dual core 2.6 GHz-s procival + 2 merevlemez. Vagy a Bios-ban kellene valamit átírni?
-
fireproof
őstag
Sziasztok. Nekem lenne egy olyan problémám hogy van itthon egy Dlink DI-524-es típusú router-em és egyik napról a másikra egyszer csak megszünk az internet kapcsolat. Megnéztem ha közvetlenül dugom az internet kábelt a gépbe akkor van de de WIFI valamiért nincs... Nyomtam már reset-et is. a 192.168.0.1-et az internetnem hozza be... A touteren a POWER led ég, a STATUS led nem ég, a WAN és az 1,2,3,4,-es csatorna LEDjei pedig villognak. A WLAN led nem ég. mi lehet a probléma szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- ArchiCAD és Artlantis topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenWRT topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Hogwarts Legacy teszt
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Magyar LENOVO THINKPAD T495 - 14"iPS MATT, R5 Pro ! 16/256 SSD, RadeonVEGA8 ujl.olv +SZÁMLA +GARI
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- Lenovo Thinkpad P53 " Magyar bill "
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 1 Tiny barebone
- X1 Carbon 11th 14" 3K OLED i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest