Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gregory91
senior tag
válasz Wayne #122943 üzenetére
"....Nem tudom ebből most mire következtessek:
1. végig a vga volt a rossz és ez csak egy új fejezet
2. beraktam egy rossz tápot és tönkrettte a vga-t, mert eddig nem artifactolt....."
3."Windowst újratelepítettem (azóta még egyszer)..."Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
mezis
félisten
válasz Wayne #122935 üzenetére
Nem tudok tanácsot adni.
Neked kell eldöntened, hogy arra az útra lépsz, hogy főbb egységenként cserélgeted a jelenlegi (öregecske) konfigodat és ha nincs szerencséd, mire üzembiztossá válik a PC-d, akkorra akkor csak a házat nem kellett cserélned.
Vagy ahogy már előttem is javasolták teljesen új (garanciával).Egyébként a 230V, védőföldelés rendben ?
[ Szerkesztve ]
mezis
-
varmi2
nagyúr
válasz Wayne #122927 üzenetére
Te hiheted azt, hogy csak 10-20%-ban vagy lemaradásban, de ez nem igaz. Ideje elengedni ezeket a régi rendszereket, a modern amd és intel rendszerek köröket vernek rájuk.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Cs1csó
félisten
válasz Wayne #122923 üzenetére
Úgy tűnik mint ha a VGA-val lenne valami gond. Ha van másik VGA vagy a gép VGA nélkül is működik - nem tudom, hogy abba a processzorban van e IGP - akkor vedd ki és teszteld.
A Windows újratelepítéshez:
- legfrissebb build-et telepítsd
- manuálisan ne pakolj fel kezdésnek driver-t hagyd a Windows-ra a telepítését pár kivétel amit manuálisan telepíts: VGA driver, vagy az audió driver esetleg olyan eszköz illesztőjét amit a Windows nem telepített magátólEsetleg áramtalanítás után megmozgatni az alkatrészeket, megnézni nem e poros, mindent széthúzni majd újra összedugni.
Ha fentiek után túl vagy egy újratelepítésen használd minimális variálással tehát lehetőleg ne változtass semmin, ne tiltsd le az indexelést, kezdésnek csak létszükséglet programokat telepítsd pl. kezdésnek hagyd a Defender-t vírusvédelemre, és természetesen semmi tuning.
(amúgy elég érdekes gép: 6x2GB RAM, szerver proci, lap)
[ Szerkesztve ]
-
MacCaine
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest