Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gippo
senior tag
Prime 95 alatt 65 fok lett a maximum 4ghz-es turbo OC-vel CoreTempt-ben. A hűtő amúgy egy AC Freezer 13 pro. Amúgy érdekes, ahogy abbahagytam a tesztelést visszaugrott 30-31 környékére... Azonnal lehűlt volna 30 fokot?
Turbo OC egy ideje be volt kapcsolva amúgy 4,2 ghz-en -
likeaRAINBOW
senior tag
Nem erre gondoltam. Tisztában vagyok a dolgokkal. A kérdésem arra irányul, hogyha veszek egy gigabites SWITCH-et, arra kötöm rá a belső, LAN hálózatomat, a routert meg a switchet meg összekötöm egy kábellal, akkor az úgy mennyire fog múködni, lesz-e valamilyen negativuma. gondolok it a DHCP, NAT, és egyéb szolgáltatásokra.
-
roland_17
tag
A problémám megoldódott !!
Feltettem windows xp sp2 ahozz van driver win 7 hez nincs
Köszönöm , azért a segítségeket , További szép napot és kellemes karácsonyi ünnepeket és egyben újéveket kívánok minden ph- kollégának--> Hirdetéseim: http://href.hu/x/inio <-- --> Megbízhatóságom: http://href.hu/x/inin <-- -->06-30/368-12-71<--
-
Ice&Lime
veterán
én is erről beszélek, hogy csökkentsük, nem pedig növeljük. minek növelném 12GB-ra vagy 16GB-ra , nem inkább csökkenteni kéne úgy mint te is mondod.
szóval én értékekre voltam kíváncsi, pl amit te mondasz az 512mb-ot az jónak, érdekesnek tűnik.
játéknál oké volt ezzel az értékkel?
azt szeretném, hogy mégis legyen valami, nem akarom megszüntetni, csak legyen valami, ami elég.
nem értem a többieket miért mondanak olyan elképesztő sokat[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
ÚÚÚ nagyon köszönöm, ez megoldotta egyelőre úgy néz ki! Már rengetegszer kérdeztem ezt régebben, senki nem tudta a választ, ötlet sem volt, csak most lett megint aktuális, mert karácsonyra CD-t akartam írni Pedig googleztam én jómunkásember módjára többször is, de eredménytelenül.
szeva000: Egyébként úgy emléxem valóban a daemon tools kavart be anno valahogy. Azzal csináltam valamit és egyszercsak eltünt és nem tudtam visszaszerezni!
Köszönöm mindenkinek a segítséget, sokat segítettetek![ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
xxxthrief
aktív tag
És ha win8-at akarok telepíteni akkor is jó ez a program?
ill A Windows 8-nal szüksége van a PAE-re, NX-re és az SSE2 támogatásra, ezek nélkül nem fog elindulni.
ezek mik?
Nekem ez van:
intel xeon 3065
asrock ddr3-as lap.
ati 6570 2gb
2gb ddr3 ram 1333mhzÜdv!
[ Szerkesztve ]
Megszálltak az idegenek?És nem tudod mit tegyél???--->Küldd a "NO UFO" szót a 1783-ra!
-
xxxthrief
aktív tag
-
harcikoca
senior tag
erről az ssd-ről van szó. Az én alaplapom sata2-es. Létezik olyan, hogy sata I,II, vagy III-mas kábel? mert magára a kábelre nincs írva semmi. Amúgy ez normál eredmény ettől az ssd-től?
[ Szerkesztve ]
AMD+Ati powee'R
-
attiati
veterán
+wmati
igen, szerintem is rá kell hogy menjen ez alapján is
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Horgász topik
- Politika
- LG LCD és LED TV-k
- Xbox One
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
- HP 650 G5,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,1Ghz)8-32GB RAM,500GB-1TB SSD,új akku,Új töltő, szép á
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 4070ti 12gb
- Asus Xonar DS7.1 hangkártya
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titan, Kártyafüggetlen.
- Eladó egy Xiaomi MI 9T 6/64 Gb használt jó állapotban lévő kártyafüggetlen mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs