Hirdetés
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pucni
csendes tag
válasz
aizen92 #83388 üzenetére
A HDMI szabvány szerint nem ajánlott 15 feet azaz 4,5 méternél hosszabb kábel használata. Ettől még gyártanak hosszabbat is és akár még működhetnek is, de vannak konfigurációk amik érzékenyek a hosszra.
Én pl. banana pi és samsung TV közé tettem 5 méteres no name kábelt és néhány másodpercenként elment és visszajött a kép. Átdugtam egy másik HDMI bemenetre és ott jó volt. (A TV HDMI bemenetei között van egy DVI jelölésű is.)
Olvastam, hogy raspberry pi HDMI kimeneti feszültségét konfigurációs fájlban lehet növelni, így hosszabb kábel vesztesége esetén is jut elég feszültség a bemenetre.Ha nagyon hosszú a HDMI kábel akkor lehet jelerősítőt is közbeiktatni, de ezt táppal kell ellátni. Olyan is létezik, hogy HDMI jelet átalakítanak és hálózati kábelt használnak vezetőnek, majd visszafordítják HDMI-re a végén. Így nagy távolság is áthidalható.
Nem írtad, hogy a gagyi kábelek milyen hosszúak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Könyvajánló
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Ford topik
- Yettel topik
- Építő/felújító topik
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 46MM 2025.05.08-ig iStyle Garancia Makulátlan Karcmentes Állapotban
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Komplett simrig eladó (igény esetén PC-vel is akár)
- EarFun Air Pro 4 TWS Kék bontott szinte új fülhallgató 2év garanciával eladó
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest