- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pucni
csendes tag
válasz
aizen92 #83388 üzenetére
A HDMI szabvány szerint nem ajánlott 15 feet azaz 4,5 méternél hosszabb kábel használata. Ettől még gyártanak hosszabbat is és akár még működhetnek is, de vannak konfigurációk amik érzékenyek a hosszra.
Én pl. banana pi és samsung TV közé tettem 5 méteres no name kábelt és néhány másodpercenként elment és visszajött a kép. Átdugtam egy másik HDMI bemenetre és ott jó volt. (A TV HDMI bemenetei között van egy DVI jelölésű is.)
Olvastam, hogy raspberry pi HDMI kimeneti feszültségét konfigurációs fájlban lehet növelni, így hosszabb kábel vesztesége esetén is jut elég feszültség a bemenetre.Ha nagyon hosszú a HDMI kábel akkor lehet jelerősítőt is közbeiktatni, de ezt táppal kell ellátni. Olyan is létezik, hogy HDMI jelet átalakítanak és hálózati kábelt használnak vezetőnek, majd visszafordítják HDMI-re a végén. Így nagy távolság is áthidalható.
Nem írtad, hogy a gagyi kábelek milyen hosszúak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest