- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- ricshard444: IPAD 2025 - Első tabletem
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vorontsov
tag
válasz
Lenry #137254 üzenetére
HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!
RAndom miért kér más azonosítókat tőlem a google?
mert a fiók tulajdonosa megadta azt helyreállítási azonosítónak.A telefonszámomat adtam meg most miért nem tudok azzal belépni,ha már egyszer hitelesítve van az a szám?????????HITELESÍTVE VAN!!!!!VAGYIS HOZZÁ TARTOZIK A FIÓKOMHOZ.
!!!!!HA LE VAN FÉNYKÉPEZVE!!!!!! ÉS EL SE FELEJTETTEM AKKOR MÉGIS MIÉRT???
Neki a jelszót és a felhasználó nevet kell felismernie....
fel fogja ismerni, ha jól írod be
TÉNYLEG ÉS HA NEM ÉS IGAZ AMIT MONDOK???
még mindig nem vagyok 100%-ig biztos abban, hogy jó fiókba akarsz bejelentkezni és nem valaki máséba.
a freemailes címet felismered?
A KÉPERNYŐMENTÉS-TELEFONSZÁM HITELESÍTÉSE-A SAJÁT JELSZAVAM JELSZAVAM ISMERETE-ORVOSSAL VALÓ BESZÉLGETÉS MENTÉSE-KELL ENNÉL TÖBB EMBER???
MUNKAHELYEMEN IS TUDJÁK IGAZOLNI A GOOLÉNAK ILL NAVNAK ÍRNAK LEVELET HOGY A MAJOMHOZ TÉNYLEG TARTOZIK EZ AZ EMAILCÍM......NÉZEK MÁS ELFOGLALTSÁGOT LÁTOM VELED A BESZÉLGETÉSEN KÍVÜL SOKRA NEM MEGYEK.
Szerintem várok 1-2 hetet és magától megoldódik majd .....
Ha nem csinálok mást, szép napot köszi üdv....MIVEL VOLT ERRE PÉLDA.
VICC HOGY SZAROZNAK VELEM.
HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!HITELESÍTVE VAN!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6700 XT 12GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Intel PC , i5 10400F , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- 2028ig GARIS GAMER PC (szinte vadi új) i7 14700KF, 7800XT, 2TB M2 SSD
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 3500 Ada 64GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest