Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Persze, hogy lehet. Gondolom amikor berakod a telefonba, akkor van olyan fájl rajta, amit automatikusan futtat, aztán abban lesz a malware. Szerintem nem valószínű, hogy fájlrendszerben vagy firmware-ben valahogy el tudják bújtatni, bár teljesen az se kizárt. Mentsd ki róla az adatokat, képeket, cím listát, aztán formázd első körben. Ha az nem segít, akkor meg kell próbálni újrapartícionálni. Ha az sem, akkor meg cserélni a firmware-t is. Kelleni fog valami USB átalakító hozzá, pl [link]. Nagy eséllyel már a formázás elég lesz neki. A firmware cserét nem biztos, hogy meg tudod oldani, nem nagyon szokott hozzá eszköz lenni SD kártyánál.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
Nem véletlenül egy Doogee telefonról van szó?
A reset után amikor berakod az asszony sim kártyáját és elkezdted letölteni az azelőtt használt alkalmazásokat. Azok közül az egyik a bűnös. Semmi nincs ingyen. Az appokért is kell fizetni. A fejlesztők nem pusztán unalomból, vagy jótékonyságból készítik.
[ Szerkesztve ]
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
C. s.
addikt
Szia!
Ha nem boldigulsz a SIM-mel, a szolgáltató kicseréli, a telefonszám megmarad, a rajta lévő adatokkal nem csinálnak semmit, de fizikailag új SIM-kártya lesz, a régit pedig kikapcsolaják. Nekem vissza is adták. (Azért cseréltettem, mert az új készülékbe nem fért bele a régi kártya. Akkor ingyen volt.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Elemlámpa, zseblámpa
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Crypto Trade
- rtx 4060 Ti választás?! Melyiket válasszam
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok