Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_XXXXX_
tag
válasz
Mustármag #75981 üzenetére
Valami lenovo-s program maradványa lehet, rosszabb esetben vírusszerű dolog maradéka. Ha nincs a start menü/minden program/indítópultban, akkor írd be a futtatásba, hogy: msconfig. Majd ott, az automatikus indítás fülön keresd meg és vedd ki a pipát. Újra indítás után el kellene tűnnie.
(#75979) zsola32: A slot hossza nem számít, tehetsz bele rövidebb kártyákat is. Azt viszont nem tudom melyik a megbízható típus, nem ismerem ezeket a márkákat, de lehet, hogy mindegyik jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest