- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- gerner1
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
válasz
Kezdő vagyok #44391 üzenetére
Ezt hogy érted? Sima programokat pl média lejátszó stb? Azokat nem. Biztonsági szempontokból sokszor ajánlott frissíteni de én ha találok valamiből olyat ami stabil akkor nem cserélem le azt a verziót csak ha elavul számomra az adatbázisa. Pl everestet már nem tudok használni mert aida64 lett s a friss adatbázis nélkül nem sokat ér. Viszont egy letöltő kliensből még mindig az 1.6-ot használom hiába jött ki 49-el újabb verzió. Szóval ha valamit felteszel s nincs vele bajod akkor nem kell újra telepítgetni mert semmi előnyt nem jelent.
Mod:
Ezeket felesleges. Ami akar az frissít ami nem s nincs vele probléma azt hagyni kell. Én még frissíteni se hagyom. Ha valami beválik ahhoz ragaszkodom. Minek azt piszkálni ami jól megy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Elfelejtettem egy játék címét
- Tőzsde és gazdaság
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- BestBuy topik
- Linux haladóknak
- Villanyszerelés
- Formula-1
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest