Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
King Unique #140522 üzenetére
+ A klónozás előtt javasolt kikapcsolni a Fast Startup funkciót és úgy leállítani a Windows 10/11-et, vagy a Shift + leállítás módszerrel, főleg ha offline, nem a klónozandó Windows alól futtatva történik.
Ha modern, UEFI-s PC, modern Windows és NVMe SSD felállás, akkor ott eleve adja magát az UEFI bootolási mód, UEFI/GPT séma szerinti telepítés. Ha legacy (CSM) módban BIOS/MBR séma szerint sikerült (user error), az nem éppen a legideálisabb, meg NVMe SSD-hez alapesetben UEFI/GPT szerinti kellene, de működhet akár BIOS/MBR módban is (példa). Ha eddig is bootolt annál a PC-nél BIOS/MBR, más néven legacy (CSM) módban a Windows 10/11 NVMe SSD-ről, akkor nyilván ezután is működhet ez.
Ha szükséges, akkor másik lehetőség UEFI/GPT szerint használni, amihez itt sem feltéten kell újratelepítés a 0-ról, mivel adott a közvetlen átkonvertálás lehetősége adatvesztés nélkül pl. a beépített MBR2GPT parancssori eszközzel, vagy egyéb módon, programmal.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GT710 passzív videokártya
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest