Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vorontsov
tag
válasz
Lenry #137250 üzenetére
RAndom miért kér más azonosítókat tőlem a google?
Miért ír ki olyat nem ismeri fel az eszközt random.
Neki a jelszót és a felhasználó nevet kell felismernie....
Heti és napi szinten használtam mivel orvosnak írtam ha kellett gyógyszer....
Miért kér tőlem másik fiókhoz irányított jelszót ha én sms-ben szeretnék új jelszót amit én beállítottam arra a telefonszámra.....
Ilyeneket én is tudok írogatni neked,a tutit egy olyan személy mondja meg aki a google-nél dolgozik. Googlenél munkát hirdető cégeknek írok hátha válaszol valaki.
Miért van az elveszik a fiókomat majd 1-2 hét leforgása után visszakapom.....
Volt egyszer a kitörölt leveleket a szemetesből visszarakta, mintha ki se töröltem volna.
Van olyan fiókom amit nem engedett inaktívvá tenni,törölni.....
Vannak nekem is kérdéseim amiket nem értek meg.
Lehetne sorolni inkább egy olyan személyt keresek aki hozzá ért és nem további kérdéseket tesz fel nekem.Köszi amúgy rendes tőled hogy próbálsz segíteni.#137236VorontsovÚjVálasz2022-11-02 10:21:28
Vorontsov
.
"Volt jelszó változtatás hú de nagyon nem használtam írtam levelet a freemailesnek hátha ő tud valamit erről.
[ Szerkesztve ]"telefonos sms jelszó emlékeztetőt kértem az volt beállítva.
Jól írtam be a jelszavamat és korábban is történtek ehhez hasonlók..
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- LEGO klub
- Milyen házat vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest