Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZephX
senior tag
válasz
ZephX #125355 üzenetére
Na közben, megtaláltam a mappát. A D meghajtómon volt kb 190 Gb-nyi anyag, jelenleg 60 Gb-nyit lát a fájkezelő, a lemezkezelő és a totalcommander is. Ha viszont konkrétan rákeresek egy mappára vagy fájlra, amely az eltűnt mappában van akkor megtalálja. Sőt meg is tudom nyitni. És a D meghajtón belül van így van a fájl D:\found.000\dir.0000.chk\xyvalami. Ezzel mit lehet kezdeni? Valamiért nem tudtam visszaállítani erre a konkrtét főmappára a jogosultságomat?
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest