- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- chopin42: A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darnics
aktív tag
Üdv! Lenne egy s.o.s kérdésem.van egy D-Link AC 1200 -dir-842 routerem és mivel minden olyan lassú volt (pc,ps4 ,xbox)stb gondoltam megnézem nem e a ruter beállitás az oka.az internetnél állitottam el a connection pppoe-t dynamic dhcp-re és ez nem volt jó ötlet.visszaállitottam de azóta nincs semmi.a digi jelszóval sem és bármit csinálok semmi.leirásom nkncs neten nem találok róla semmit ugyhogy kéne valami ŕészketes szájbarágos magyar leirás vagy videó(mert azt sem találok).nem akarom visszaállitani resetelni ha lehet inkább rájönni mi a gond.valamit elállitott az az egy valami.elöre is köszi szép estét!ja még az is kéne pontosan mikor hol milyen jelszó kell.mikor hol kell a digi jelszó vagy az amit én adok meg stb de gondolom a leirásban lessz az is.nagyon utálom a routereket.belenyúl az ember és vége a dalnak.sziasztók!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- MSI Sword 16 HX - 16" WUXGA 144Hz - i7-13700HX - 32GB - 1,5TB SSD - RTX 4060 - Win10 - 2,5+ év gari
- Dell Latitude 7320 2 in 1 Detachable (Laptop/Tablet) 16GB RAM 512GB NVME SSD eSIM Dell Gar 2027-ig
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- APC Back-UPS 1400VA (BX1400U-GR) szünetmentes tápegység, új aksikkal!
- GIGABYTE AORUS 5
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128/6GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest