- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- chopin42: A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy nemrég egy parkolóban meghúzták az autóm bal első sárvédőjét, meghorpadt, és a festék is egészen az alapozóig lejött.
Voltam vele karosszéria lakatosnál, azt mondta, hogy az ő munkadíjával plusz a fényező munkadíjával együtt nagyon baráti áron 35 ezer ft körül van.
Visszamentem a helyre ahol voltam, se kamera, se semmi, ergo szemtanúk sem lesznek.
Cascom nincsen, csak sima "mezei' uniqa kötelező biztosításom.Természetesen amikor történt az eset semmi betétlap, vagy elérhetőség nem volt hagyva a szélvédőmön, gondolom akkor így saját zsebbe nyúlós lesz a történt, vagy esetleg van valami kiskapu az ilyen dolgokra?
Illetőleg van lakásbiztosításom is, egyik ismerősöm mondta, hogy neki pl. ott is lett kérve autókárra külön biztosítás... na én most nem emlékszem már, hogy ott mit kértem még jó pár évvel ezelőtt, amikor megkötöttem a lakásbiztit.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- MSI Sword 16 HX - 16" WUXGA 144Hz - i7-13700HX - 32GB - 1,5TB SSD - RTX 4060 - Win10 - 2,5+ év gari
- Dell Latitude 7320 2 in 1 Detachable (Laptop/Tablet) 16GB RAM 512GB NVME SSD eSIM Dell Gar 2027-ig
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- APC Back-UPS 1400VA (BX1400U-GR) szünetmentes tápegység, új aksikkal!
- GIGABYTE AORUS 5
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest