Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Ötletem sincs hol kérdezzem ezért berakom ide meg a másik kérdéses topikba a kérdésemet!
Szóval a problémám a következő:
Mostanában minden játéknál: D3, Tera, MK etc azt tapasztalom hogy ha full screenben játszom akkor random időközönként egyszer csak leteszi a játékot nekem tálcára.
Semmiféle üzi vagy ablak nem jön fel, és a játékba is azonnal vissza tudok menni, de így fogja és bumm..tálca.
Félmegoldásként úgy csinálom hogy Windowed fullscreen modba tolom, így amikor lerakna tálcára, nem tud csak egy pillanatra nem tudom irányítani a gamet, viszont ha ráklikkelek a képre ugye akkor annyi.
Persze ez így nem az igazi szóval a kérdésem az lenne hogy mi okozhatja?Hja és nem mellesleg ha mondjuk valami filmet vagy sorozatot nézek azt is bedobja kis nézetbe mintha beleklikkeltem volna.
Ha esetleg tudna valaki segíteni azt megköszönném, vagy ha tudjátok hogy hol kellene megkérdeznem, azt is szívesen veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest