Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hosssszu
őstag
válasz EmberXY #29671 üzenetére
Ez direkt van.
Nem feltétlenül a szívatás miatt. Nem fog egyik csatorna sem délelőttre tenni "izgalmas" műsorokat, mert akkor nem nézi senki. Ezért megy olyankor ezotv, teleshop, meg egyebek.
Szóval nem feltétlenül szívatás, hanem inkább akkor van több néző és akkor drágább a reklámidő. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz EmberXY #29630 üzenetére
1%? Matekből jó voltál? Mit evett reggel a versenyző, milyen időjárás kapta el versenyre menet, stb......
Szerinted melyikben több a variációs lehetőség amúgy? Póker, vagy sakk? Egyáltalán mennyire vagy tisztában egy pókerverseny lefolyásával? [link]Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
inf3rno
nagyúr
válasz EmberXY #29628 üzenetére
Nem egészen így működik a dolog. Ha a nagy világbajnoknak nincs semmije, akkor bedobja egy idő után ahelyett, hogy megadná, amit emelsz. Aztán jön a következő leosztás. Persze ha folyamatosan szerencsés lapokat kapsz, akkor te nyersz, szóval elméletileg lehetséges, hogy csak a szerencse miatt nyersz, gyakorlatilag nincs túl nagy esélye. Amúgy egyetértek, hogy szerencsejáték, legalábbis oda sorolják, de ennyi erővel a tőzsde is az, vagy bármilyen befektetés, vállalkozás, stb. Mindegyiknél közre játszik a szerencse, csak nem az időelbaszás a céljuk, mint a kártyának.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
Cs1csó
félisten
Pont ez a lényeg, hogy amit viccesen leírtál állás egy bontatlan paklival indul egyenlő feltételekkel akkor nem juttok el idáig.
Ezekre a pénzdíjas versenyekre több ezer ember is jelentkezik bazi nagy teremben játszanak és minden újabb körnél csökken a játékosok száma a végére mégis mindig ugyanaz a fél tucat ember marad.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ittál már márkás alkoholmentes bort? Alkoholosat? Bár rád nézve szerintem még csak kölyökpezsgőt, de elhitették Veled, hogy azt pezsgőből csinálták....
Minden sport szerencsejáték nem egy, hanem több százalékban. 1%-ban még a sakk is legalább....
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Cs1csó
félisten
válasz EmberXY #29616 üzenetére
Hol élsz?? Nem tűnt fel, hogy a nagy pénzdíjas pókerversenyeken a végén mindig ugyanaz a fél tucat ember ül?? Nem szerencsejáték. Persze aki nem tud jól pókerezni és nem tudja jól leplezni az érzelmeit na annak szerencsejáték főleg ha hasonszőrűekkel játszik.
DE ha van egy profi akkor az megkopaszt mindannyiótokat.
-
inf3rno
nagyúr
válasz EmberXY #29596 üzenetére
Ja tudom, ezek nők: [link], de most nincs időm többre. :-) Nem tudom, hogy cirrózist össze tudsz e szedni napi 1 pohár borral. Úgy sejtem, hogy nem. Hmm érdekes, ezek szerint napi 1 pohár is elég lehet hosszú távon a cirrózishoz: [link], majd később belenézek jobban a teljes cikkbe, kíváncsi vagyok.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
inf3rno
nagyúr
válasz EmberXY #29582 üzenetére
Ez bonyolultabb, az alkohol nem tesz jót a májnak hosszú távon függetlenül a mennyiségtől, de van egy csomó más dolog a vörös borban, ami viszont nagyon egészséges. Sarkítva a végén a szívroham helyett a májrák visz el. Nem mintha engem különösebben érdekelne, pár havonta lecsúszik egy üveg késői szüretelésű tokaji vagy pár kupica pálesz. Én is arra jutottam néhány évtized után, hogy mindent lehet csak mértékkel, vagy inkább ritkán. Ami azonnal öl, arra úgyis rá van írva, hogy méreg...
Buliban hasznos! =]
-
inf3rno
nagyúr
válasz EmberXY #29433 üzenetére
Hát ha az utcán élnék lehet belőlem is alkesz válna, szóval valahol érthető az is. Nekem eddig nem volt gondom ilyen kaja elfogadással amúgy, de olvasom, hogy nyugaton sokaknak visszautasították.
Nincs baj a szűréssel, ha tényleg gond van a vízzel. Onnantól parasztvakítás, ha jó a víz nálatok, mégis rátok akarják sózni. Fehér foltot okozhat a kemény víz, amit egyébként vízkőnek hívnak. Ihatóság szempontjából semmit nem jelent, nálunk is ilyen a csapvíz. A gépeknek nem tesz jót, mert a bojlerben, mosógépben, stb. le tud rakódni. Kb. fél évente - évente kell vízköveznünk a bojlert. Foszfátozni szokták a vizet, hogy ne vízkövesedjenek a dolgok, de az meg egészségtelen. A karcos ízért szerintem valami más lesz a felelős.
Buliban hasznos! =]
-
inf3rno
nagyúr
válasz EmberXY #29427 üzenetére
Páran csinálják, hogy a környező forrásokhoz mennek kannával, és azt isszák. Az ásványvízben a szentkirályi a legjobb itthon szerintem. A csapvíz nálunk egész jó itt a Bakonyban, de így is hagyom állni a kancsóban, hogy kimenjen belőle a klór. Egy próbát esetleg tehetsz vele úgy is. Sokszor nem is a vízzel van a baj, hanem a régi csővezetékekkel.
Ja a Pepsit pont azért nem szerettem, mint amiért te szereted, szerintem gejj édes a Cocahoz képest. A Coca tényleg inkább savasabb. Talán szökőévente egyszer iszok ilyesmit vendégségben, ha nincs más. Legtöbbször ott is inkább csapvizet kérek, aztán néznek bután, hogy ennek meg mi baja.
Amúgy a kóla tényleg kitűnik, a foszforsav tartalma miatt károsabb a többinél, amikben csak szimplán cukor meg valami egyéb sav, pl citromsav van.
off:
Ja amúgy tök érdekes, most olvasom, hogy sok hajléktalan azért nem fogad el kaját, mert van, aki megmérgezi őket. Eddig eszembe se jutott, hogy ilyesmi lehetséges. Ez a mérgezés a fejlettnyugaton divat gondolom.[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
inf3rno
nagyúr
válasz EmberXY #29411 üzenetére
A Kólát mindig is utáltam, mert lemarta a fogzománcot, aztán csikorogtak tőle a fogaim. Először limonádéztam, cukor szirup + citrom, és rájöttem, hogy sokkal jobb a Sprite-nál. Aztán azt hiszem teáztam annak idején, kb kipróbáltam az összes gyógyteát, a zsályának egész jó íze van, meg néha a kamilla is jól esik. A gyümölcsteák se rosszak, illetve én szeretem a zöld teát is, azt is rengeteget ittam. Utána meg konyakoztam sör kísérővel egy jó darabig, majd boroztam, majd söröztem, majd meguntam a piálást, teát főzni meg már lusta vagyok, és ezért végül a jó öreg csapvíz mellett kötöttem ki. Nagyjából ennyi a sztori. Most éppen 100%-os narancslé meg egy kancsó víz van előttem, de ez se szokványos, legtöbbször csak vizet iszom, illetve még a leves, amiből szeretek folyadékot pótolni, azt sokszor dupla adagot eszem.
Nem tudtam, hogy Coca vs Pepsi a téma. A Pepsi-nek szerintem rosszabb az íze, de azt mondják ez attól függ, hogy ki melyiket kóstolta előbb. Jó a vicc.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
krizmo_
addikt
válasz EmberXY #29411 üzenetére
Ritkán szoktam inni kólát kb. karácsonykor, szilveszterkor whisky mellé, (mondjuk most nyáron is ittam), de utána mindig nagyon sok vizet kell innom, mert nagyon kívánja a szervezetem. Valahogy én nem tudok különbséget tenni a Coca és a Pepsi között, nekem olyan egyformák, mindig meglepődőm, amikor valaki erre képes.
-
inf3rno
nagyúr
válasz EmberXY #29382 üzenetére
Ritka öröklődő betegségeket lehet pl kimutatni vele. Illetve a hajlam is fontos, mert ha mindkét szülő hordozó, akkor a gyereküknél esetleg megnyilvánulhat a betegség. Szerintem külföldre is ki lehet küldeni egy nyálkahártya mintát, ha valami olcsóbbat keresel, hátha jobban jársz úgy. Nem vagyunk nagy piac amúgy, gondolom ezért csak egy cég van nálunk. Inkább világ viszonylatban vagy nyugati viszonylatban kell nézni a versenyt, ha ott olcsósodik, akkor idővel nálunk is fog.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
inf3rno
nagyúr
válasz EmberXY #29374 üzenetére
Ez nem teljesen így van, ahogy fejlődik a technológia, úgy lesz minden egyre olcsóbb a piaci verseny miatt. Pl teljes genom szekvenálás ma már elérhető áron van, 20 éve meg csak dollár milliárdosok engedhették meg maguknak.
Ha mindenhol kartelleznének, akkor lenne csak igazad, de akkor megállna a technológiai fejlődés is, a tudósokat meg kivégeznék vagy bebörtönöznék.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
krizmo_
addikt
válasz EmberXY #29314 üzenetére
"Bár én sem vagyok orvos, de szerintem egy vérvétel és egy teljes vérkép elkészítése manapság a háziorvostól kiindulva ingyenes..."
Így van. Én egészséges vagyok, de ennek ellenére minden évben megyek teljes vérképet csináltatni (vagyis labort, mert vizelet is nézik). A háziorvos adja a beutalót.
[ Szerkesztve ]
-
inf3rno
nagyúr
válasz EmberXY #29314 üzenetére
Magánban is jóval olcsóbb, mint 50k. Egyébként én arra értettem, hogy az alap dolgokat szokás csak megcsinálni, és ha abban eltérés van, vagy, ha a tünetek indokolják, akkor érdemesebb a specifikusabb vizsgálatokat csináltatni, mert azok jóval drágábbak. Ha szó szerint értjük, hogy teljes kivizsgálás, és mindent megnéznek, akkor megy az anál tükör meg csontvelő fúrás meg minden franc, aztán lehet milliókat fizetni. Ha valakinek ehhez van kedve persze szíve joga, de egy vérképből nem diagnosztizálható minden betegség. Tünetek nélkül az alapokat persze érdemes megcsináltatni, én is szoktam 2 évente, bár lehet, hogy az is túl ritka. Igazából én magánból csinálom, hogy ne terheljem az egészségügyet vele, meg akkor legalább én mondom meg, hogy mit mérjenek.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
carl18
addikt
válasz EmberXY #29280 üzenetére
Jobb karon mérten az is lehet gond? Ballon csak 170 volt, hát azért elég sok galagonya teát iszok amit a sziv miatt fogyasztok. Voltam ügyeleten ott csak 150-et mértek azt mondták kicsit magas és majd holnap menjek be orvoshoz és ir egy beutalót.
Május óta kezdődött az egész hogy elkezdtem szedni a Stillnox nevezetü altatót, az egész úgy kezdödött hogy nyomni kezdett a mellkasom és fájt a fejem, sajnos azóta ezek a tünetek nagyrészt megmaradtak.
Vérnyomásom nyugalmi állapotba idáig 135-150 között volt, de elöször emelkedett ilyen magas értékre azért ilyedtem meg. De a lényeg megmaradtam
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
inf3rno
nagyúr
válasz EmberXY #29159 üzenetére
Ja, gyakorlatilag erről van szó Sokszor volt olyan, hogy az én leveleimet, csomagjaimat az ő cégénél vették át, aztán utána elkeverték. Gondolom ha a lakhelyen nem találnak senkit, akkor átviszik a céghez, hogy vegye ott át valaki. Ami gáz, hogy a titkárnője is simán átveszi az utánvétes csomagjaimat, aki meg már nem családtag. Egyszer volt, hogy utánvétesnél írtam a cégnek, hogy később küldjék, ne azonnal, mert nyaralok, erre 2-3 napra rá kihozták. Akkor mondtam a futárnak, hogy vigye oda faterhoz. Azóta már meg se kérdez, oda kézbesíti, ha otthon vagyok, ha nem. Na mindegy. Most elküldettem a szomszéd városba postán maradóra, remélem oda ér, és tényleg így működik.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
MaxxDamage
félisten
válasz EmberXY #29022 üzenetére
Jogos!
Nem az én esetem volt, így különösebben nem is érdekel.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz EmberXY #29020 üzenetére
Azt biztosan nem
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Cs1csó
félisten
válasz EmberXY #29015 üzenetére
Ezt neked kell tudni, 2-3 ezerért is lehet teljesen vállalható egereket venni: Microsoft Basic Optical Business, Logitech M100
MaxxDamage
A kép lemaradt, hogy hol kell "masszírozni-nyomkodni" a fület:
-
Golden9
addikt
válasz EmberXY #29007 üzenetére
Haldoklik a görgő mikrokapcsolója.
Egér Duplaklikk, vagy Nemklikk Javítás Tutorial[ Szeretkezve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz EmberXY #28898 üzenetére
Nem erről van szó. Nyilván változtak a törvények és ahhoz alkalmazkodni kell. Ellenben minden kérdést megválaszolni egyenként, egyrészt értelmetlen, másrészt felesleges, harmadrészt van ami tényleg nem is érinti az átlagjúzert. Például én nem hirdettem még és vásárolni is talán két cuccot vásároltam eddig.
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
-
Vakegérke
félisten
válasz EmberXY #28850 üzenetére
Kivárok egy forró napot, mert ha tényleg lopják tőlem az áramot, a múlt havi kánikula miatt düböröghetett a szomszédban a ventilátor, vagy egyéb hűsítő eszköz.
Ha el nem felejtem, majd publikálom az eredményt.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz EmberXY #28847 üzenetére
No, ahogy öregszem, úgy leszek egyre hülyébb.
"Én úgy képzelném ezt el, hogy csak a fogyasztókat kapcsolom ki, de a biztosítékok meg minden maradna, és miután úgy is pörög az óra, hogy nem fogyasztok, akkor kezdenék gyanakodni."
Stimmel.
Ami meg a rákötést illeti, Golden9 megfogalmazta a lényeget.Köszönöm szépen, hogy nem hagytál hülyét csinálni magamból.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
-
rii
nagyúr
válasz EmberXY #28752 üzenetére
a pörköls se rossz ... csak eddig azért nem akartam, mert ugye nem csak a szunyogkaokt pörköli meg, és mast is odavonza fénye ... de ha mondjuk a készluék körbe lenne véve olyan haloval amin a szunyog még atfér, de mas nem, akkor viszont faja lehet ....
jobban örulnék egy olyan megoldasnak, h kiteszek mindenn nap x cl vért ... és onnan vigyék ... dehat sajnos ugye ilyen nincs ... de lehet ez is hulyeseg ....
csicso82: hat ez a légiirtas eléggé rossz szerintem. .. megnéztem milyen anyag amivel permeteznek .... hat szornyu
de ugyanilyen szornyu a vape spiral (nem volna szabad ilyen termekeket arulni ... )
ugyanilyen szprnyu a szunyogriaszto lampaolaj
( a cimkéjuk valami horror mind3nak )idén megint nem jutottam el oda, h szunyogriaszto novenyeket telepítsek ...
C. s. írta a szegfuszeget .... fumondom termesszunk. ... ahhhhha .... 9-10 év mire terem ....aszittem egy nem-évelo virag. ... szóval az itt at se tudna telelni .... 9-10 m magas ....
jameg a szunyoghalo azért annyira nem funky ... nem igazan nyugodt az éjszaka, ha 100-1000 szunyog probal betorni .... haver mondta aludt egyszer kint .... horror volt ....az ajto elott 1000 szunyog .... az agytol par méterre .... 3x6 méteres hétvégi kecó ....
[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Cs1csó
félisten
válasz EmberXY #28747 üzenetére
1. biológiai írtás - ivartalanított -steril - hím szúnyogokat kell előnevelni és kiengedni (szerintem ha ezt következetesen "ipari" mennyiségben csinálnák pár év múlva már csak az állatkertben lehetne látni szúnyogot
2. a vizekbe a lárváikat irtaniGondolom egy repülőgép fenntartása, bérlése, az üzemanyag stb. nem olcsó mulatság ezek talán még jobbak is lennének.
-
Cs1csó
félisten
válasz EmberXY #28680 üzenetére
Üdv, először is a gáz nem játék szerintem "biztos ami biztos alapon" hívj ki egy gázszerelőt és ellenőriztesd le vele, hogy minden jó és (mivel úgy tűnik ez a gáztűzhely át van alakítva palackos gáz használatára) akár vehetsz egy palackos gázt is és megkéred (amint rendben találta a tűzhely átalakítását) hogy mutassa meg hogy kell rákötni a palackot, hogy kell használni.
A gáztűzhelyeket jellemzően vezetékes gáz bekötésére kész állapotban árulják tehát aki palackos gázzal használja annak előbb venni kell egy "reduktort" - ha jól tudom így hívják azt az átalakítót ami ahogy látom rá is van szerelve a gáztűzhelyedre - és után kell a palackra csatlakoztatni.
Érdemes venni egy ilyen gázszivárgás jelző spray-t, ez egyfajta szappanos oldat ami mint a buborékfúvónál jelzi ha szivárog a gáz.
A szikra működését nem ismerem.
+1 az előttem szólókhoz, ez nekem is rémlik hogy mást is ki kell cserélni de továbbra is azt mondom ha nem értesz hozzá - akár a fúvóka csere - inkább szerelővel csináltasd.
[ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
válasz EmberXY #28453 üzenetére
Ha filozófiáról van szó, nekem több lehetőség is eszembe jut, de mivel alapból kerülöm a témát, nem hiszem mérvedónak a javaslataimat. Azért egy próbát megér: [link] vagy [link], illetve akár mindkettő is kivitelezhetó, de akkor már csak ebben a sorrendben.
(A 2. link vérlázító dolgot tartalmaz, megnyitni csak saját felelősségre!)[ Szerkesztve ]
-
Inhouse
őstag
-
pikszel
addikt
válasz EmberXY #28355 üzenetére
Ne aggódj, később az orrodban és a füledben is fel fognak bukkanni azok a kósza szőrszálak.
(#28331) Met Vannak sokkal ijesztőbb dolgok is, mint a metroszexualitás
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
C. s.
addikt
válasz EmberXY #28256 üzenetére
Teljesen igazad van, figyelmetlen voltam. De látod, mégsem jó, pedig garantáltan nem nő soha többé semmi a kezelt területen!
csicso82:
Ha valaki engem ezzel a szöveggel ajándékozna meg, számíthatna arra, hogy álmában legyantázom a fejét vagy bármit, ahol szőr van.
Ennél értelmesebban nem tudok hozzászólni a csupaszítós témához, de ha valakit érdekel egy jó női borotva, tudok mit mondani.
[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
válasz EmberXY #28127 üzenetére
Na ja. Dolgoztam a Profirentnél tavaly, egyik reggel jött egy szerb kőművescsapat gépet kivenni, hát kb. 1 (!) ember beszélt (valamennyire) magyarul... ...és mondták, hogy egyre több ilyen csapat van. Tavalyelőtt a Bibó-kollégium felújításában vettünk részt (na vajon honnan ismerős ), és ott 3 csapatból 2 ukrán volt. Szintén alig 1-2 szinkronizátorral.
A másik véglet a Belváros. GLS-nél futárkodtam év elején (6.-7. kerület), voltak olyan bérházak, ahol a nevek kb. harmada külföldi volt. Ha a Teréz körúton sétáltál, szinte több külföldi szót hallottál, mint magyart. Simán bele lehetett jönni a nyelvgyakorlásba, a Hunyadi téren japán csajszinak vittem a csomagot, már "konichiva"-val köszöntem neki. És ott volt a közelben egy csomó orosz, angol stb. Telefonon volt, hogy Írországból hívott valaki, hogy hol a csomagja.
A Cervantes intézetben meg egy spanyol nevű fekete fickó volt a portás.
Intenzív élmény volt, az biztos, más munkahelyeken kb. 10 év alatt volt ennyi élményem, mint ott ~ 1,5 hónap alatt. A büntetőpontokról és csekkekről nem is beszélve. Közteres beszélgettek egymás közt, hogy volt olyan sofőr, akire fél év alatt kb. félmilliós büntetést szabtak ki. És a cég nem fizet semmit... -
Met
nagyúr
válasz EmberXY #27895 üzenetére
Nyilván nem egy cetlin vitte oda hogy miket kell felírni.
Vitte az EKG-t és minden ott kapott papírokat.
Tavaly az "SZTK"-ban volt felülvizsgálaton, vizsgálatok ugyan azok, a pulzus még mindig magas, megoldás, duplázzuk meg az adagot. Eredmény, pulzus nem csökken.
A magándoki ezért írt fel más gyógyszert ami hat, ráadásul az SZTK-s pulzus csökkentő gyógyszer keresztbe tesz a cukorgyógyszernek is amit kellene tudni az SZTK-s kardiológusnak és a háziorvosnak is, de nem baj duplázzunk.Csak hogy miért vagyok kiakadva.
Pár éve lementem a háziorvoshoz szívdobogás érzéssel (pulp akármi a neve), elküldött EKG-ra, magas a vérnyomásom, felírt rá gyógyszert.
Nemrégen voltam én is a magándokinál, megnézte a korábbi EKG-t, első kérdése, nem mondták hogy nagyon magas az pulzus szám? Nem, csak felírták a gyógyszert.
EKG, ultrahang és meghallgatott sztetoszkóppal. Második kérdése, nem mondták hogy van egy kis szívzörejem? Nem. Vagy meg se hallgatták? De, meghallgatták többször is, csak nem mondták.Nyilván visszamegy a magándokihoz másik papírt kérni.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
gzbotii
nagyúr
válasz EmberXY #27855 üzenetére
Végül sikerült románról* visszafejtenem a nevét tükörfordítással, úgy néz ki magyarul kontúrsablon a neve, itt egy Obis link
*te megadtad az angol nevét, arra rákeresve Amazonon megtaláltam németül, végül egy német gyártó román partneroldalán meglett a román név (mivel tudok románul), lefordítottam magyarra, így meglett végül
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Stellar Blade
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Nvidia Quadro K2200 4GB
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest