Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
#33253120 #30032 üzenetére
Sajnos ezzel kell gazdálkodnom, ez egy önkormányzati lakás, én csak bérlő vagyok, ilyesmit saját szakállamra nem változtathatok, és bizonyára nem véletlenül van így kialakítva, más lakók is panaszkodnak, hogy gyenge a hálózat. Állítólag cserélni kéne a vezetékeket. Alapvetően nincs is gond, túl sok mindent nem szoktam egyszerre használni, de van olyan lakás, ahol pl ha megy a mosógép, addig le kell kapcsolniuk a bojlert, mert ha az bekapcsol, levág
mindent.
De legalább már tudom, hogy ha néha elmegy az áram, az teljesen természetes.Inhouse: ez egy legénylakás, 28 m2, nagyon nincs mit feltérképezni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- SONY LCD és LED TV-k
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Politika
- War Thunder - MMO Combat Game
- PlayStation 5
- iPhone topik
- EAFC 25
- Jövő tavaszig biztosan megjelenik a Prince of Persia: The Sands of Time Remake
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Dell Latitude 5500 FULL-HD IPS Intel core i5-8365 16gb ddr4 256gb ssd windows 11
- NAGYKIJELZŐS HP 17col FHD / Intel i3-11generáció / 8gb RAM / 256gb SSD / Windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest