- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm, hogy ennyire belemerültél, de nekem ez rossz irány. Az egész ügy nem ér annyit, hogy saját szoftvert írassék hozzá. Főleg, hogy nem is tudok programozni (na jó, kb. annyit, mint egy általános iskolás matekozni - elkezdtem néha tanulni, de sohasem jutottam messzire). Illetve ahogy írtam lentebb, felismerik "out of box" driver-el a készen letölthető GUI progik is magát a vezérlőt, csak a kérdéses flash IC-t nem ismerik fel (vagy olvassák ki értelmezhetően a választható, ránézésre legközelebb eső preset-ekkel), mert "nagyon kínai" a flash IC is.
Persze a kérdéses, olcsó SATA ház "gyártója" (valószínáleg az is közelebb áll a házi barkács műhelyhez, mint egy sorozatgyártóhoz) is felrta valamivel a flash tartalmát, de lehet, hogy USB-n át (van hozzá flash író GUI progi, csak friss képfile nincs neten, és kiolvasás opciója nincs, csak minmális szerkesztési és felírási).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest