Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
Én megkockáztatom, hogy ennek az Asrockos oldalnak se füle, se farka.
Az 1.2-es bios, ami elvileg first release és támogatja a 4370-et, áprilisi dátumozású, miközben a proci júliusban jelent meg... Max. egy hónappal szoktak a procik előtt megjelenni a friss biosok, én még nem láttam ekkora különbséget. Szerezz bele egy filléres G1820-at és frissítsd le, aztán kiderül. Most volt egy jegelve már 2ezerért is...
-
MrDerekas
addikt
Vettem már pár kulcsot, bagóért, számlával és bizony nem mennyiségi volt egyik sem. Csakis egyszer felhasználható, egyetlen gépen futtatható licenc volt mindegyik. Ettől még igaz, amit írsz, de ne általánosítsunk Vannak megbízható eladók a nemzetközi piactereken is. A szürke zóna gyakoribb és ezért nem preferáljuk az ilyen vásárlásokat, hiába adott a lehetőség. A HKR akcióit is érdemes figyelni, ott 2800-forinttól kb 8000-ig láttam már akciós licenceket.
Ezzel engedjük is el a témátwww.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
Csorbi
addikt
-
fulton
addikt
köszönöm. igazándiból after effect munka miatt venném, így az olvasás ami fontos.
Ennél maradnék.
akkor ez rendben lesz? egy dolog, vegyek én erre valami hűtőbordát? nem tudom a videó kártya alatt el fog e férni még az is...[ Szerkesztve ]
-
-
-
Skilly
aktív tag
Még annyi információm van, hogy van másik pc-je, amit használ és használt is ezen a helyen, ahol a gép kipróbálásra került és tönkrement. Azt még nem tudom, hogy ugyanaz a konnektor vagy valamilyen hosszabbító használata mellett futott a pc. Annyi infóm még van, hogy nála is ment 1-2 órát, amikor bekövetkezett a hiba.
Ha esetleg az alaplap már rosszalkodna (ha van ilyen), az magával tudja rántani CSAK a cpu-t és a vga-t?
Doky586: Annyit tudok, hogy ilyennel nem volt összekötve.
HyperX
-
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs