Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [K2]: AnyDesk átverés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vernyul
tag
azt még elfelejtettem megírni hogy azt is mondta hogy 10 perc utána még 3 szor telefonáltam hogy mi a helyzet mert tényleg kellett volna hasznalnom a gépet és mindig csak annyit mondott hogy 10 perc a harmadik telefonnál elküldtem a pi...ba, mire felhivott a főnöke elmontam neki mi a szitu 2 perc múlva kész volt.
De az is jó volt amikor odaadták a gépemet nem voltak felrakva a driverek -> telefon IT hogy ez igy nem a legsztárabb mert kiesika szemem a 60 hz-től erre a válasz márpedig az úgy lesz, erre fogtam magam megtörtem gépet aztán megcsináltam magamnak.
De hát mit vár az ember egy olyan osztálytól aki azt nem tudja megmondani mennyi windows licensze van a cégnek, pedig azt csak ők vásárolhatnak szóval tudniuk kéne nemigaz? -
Goose-T
veterán
-
cornfake
aktív tag
-
cornfake
aktív tag
nana.az hogy visszafogom magam,es nem szolok,es nem szoltam be neki,mint itt sokan masik,az is erofeszites,tudom mik a sajat korlataim,tudom hogy az o korlatai mik,csak mint peldat hozam fol,soha egy rossz szavam nem volt hozza /mert inkabb nem szolok hozza/.ugyanigy a volt fonokomnel,nem szidtam,nem kuldtem el,nem tettem neki keresztbe .besokalltam,felalltam.
amugy ki tudja mire lesz jo egyszer ha joba vagy valakivel,nem muszaly legjobb baratkent kezelni,csak siman jo emlkeket hagyni magadrol benn -
cornfake
aktív tag
hat,ha a farmerja szakadt,es koszos,ugyanigy a poloja is log rajta,pecsetes stb,akkor igenytelen
nekem pl van egy munkatartsam aki mindenre allergias,es igenis budos,es hiaba csillivilli,meg jofej,meg szep,akkoris budos .ennyi.de lassan elkoltozik masik irodaba,ugyhogy mar nem pattogok
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- OpenWRT topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- SONY STR-DE485E Erősítők
- LG 47LM660S Full HD 3D LED SMART televízió 47" (119cm)
- HP ZBook 17 G6 i7-98500H / 64GB RAM / 1TB SSD / RTX 4000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Mondjuk én csak egy user vagyok