Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
Új hozzászólás Aktív témák
-
vernyul
tag
azt még elfelejtettem megírni hogy azt is mondta hogy 10 perc utána még 3 szor telefonáltam hogy mi a helyzet mert tényleg kellett volna hasznalnom a gépet és mindig csak annyit mondott hogy 10 perc a harmadik telefonnál elküldtem a pi...ba, mire felhivott a főnöke elmontam neki mi a szitu 2 perc múlva kész volt.
De az is jó volt amikor odaadták a gépemet nem voltak felrakva a driverek -> telefon IT hogy ez igy nem a legsztárabb mert kiesika szemem a 60 hz-től erre a válasz márpedig az úgy lesz, erre fogtam magam megtörtem gépet aztán megcsináltam magamnak.
De hát mit vár az ember egy olyan osztálytól aki azt nem tudja megmondani mennyi windows licensze van a cégnek, pedig azt csak ők vásárolhatnak szóval tudniuk kéne nemigaz? -
Goose-T
veterán
-
cornfake
aktív tag
-
cornfake
aktív tag
nana.az hogy visszafogom magam,es nem szolok,es nem szoltam be neki,mint itt sokan masik,az is erofeszites,tudom mik a sajat korlataim,tudom hogy az o korlatai mik,csak mint peldat hozam fol,soha egy rossz szavam nem volt hozza /mert inkabb nem szolok hozza/.ugyanigy a volt fonokomnel,nem szidtam,nem kuldtem el,nem tettem neki keresztbe .besokalltam,felalltam.
amugy ki tudja mire lesz jo egyszer ha joba vagy valakivel,nem muszaly legjobb baratkent kezelni,csak siman jo emlkeket hagyni magadrol benn -
cornfake
aktív tag
hat,ha a farmerja szakadt,es koszos,ugyanigy a poloja is log rajta,pecsetes stb,akkor igenytelen
nekem pl van egy munkatartsam aki mindenre allergias,es igenis budos,es hiaba csillivilli,meg jofej,meg szep,akkoris budos .ennyi.de lassan elkoltozik masik irodaba,ugyhogy mar nem pattogok
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest