Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vernyul
tag
azt még elfelejtettem megírni hogy azt is mondta hogy 10 perc utána még 3 szor telefonáltam hogy mi a helyzet mert tényleg kellett volna hasznalnom a gépet és mindig csak annyit mondott hogy 10 perc a harmadik telefonnál elküldtem a pi...ba, mire felhivott a főnöke elmontam neki mi a szitu 2 perc múlva kész volt.
De az is jó volt amikor odaadták a gépemet nem voltak felrakva a driverek -> telefon IT hogy ez igy nem a legsztárabb mert kiesika szemem a 60 hz-től erre a válasz márpedig az úgy lesz, erre fogtam magam megtörtem gépet aztán megcsináltam magamnak.
De hát mit vár az ember egy olyan osztálytól aki azt nem tudja megmondani mennyi windows licensze van a cégnek, pedig azt csak ők vásárolhatnak szóval tudniuk kéne nemigaz? -
Goose-T
veterán
-
cornfake
aktív tag
-
cornfake
aktív tag
nana.az hogy visszafogom magam,es nem szolok,es nem szoltam be neki,mint itt sokan masik,az is erofeszites,tudom mik a sajat korlataim,tudom hogy az o korlatai mik,csak mint peldat hozam fol,soha egy rossz szavam nem volt hozza /mert inkabb nem szolok hozza/.ugyanigy a volt fonokomnel,nem szidtam,nem kuldtem el,nem tettem neki keresztbe .besokalltam,felalltam.
amugy ki tudja mire lesz jo egyszer ha joba vagy valakivel,nem muszaly legjobb baratkent kezelni,csak siman jo emlkeket hagyni magadrol benn -
cornfake
aktív tag
hat,ha a farmerja szakadt,es koszos,ugyanigy a poloja is log rajta,pecsetes stb,akkor igenytelen
nekem pl van egy munkatartsam aki mindenre allergias,es igenis budos,es hiaba csillivilli,meg jofej,meg szep,akkoris budos .ennyi.de lassan elkoltozik masik irodaba,ugyhogy mar nem pattogok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Mondjuk én csak egy user vagyok