- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
-
Goose-T
veterán
A rendszergazdaság az informatikus pályának inkább a kiinduló pontja, mintsem a csúcsa.
Van, aki ki is hagyja ezt a lépcsőt, én például rögtön fejlesztőként kezdtem. Az informatikusok általában nem töltik az egész napjukat telepítéssel, hardver-szereléssel és szöszmötöléssel a szerverek előtt.
-
Goose-T
veterán
-
Goose-T
veterán
válasz
Processzor #1 üzenetére
Még jó, hogy nem minden informatikus ilyen. Sőt, ez inkább rendszergazda-sztereotípia. Hál' istennek én nem szerverszobában lakom, hanem rendes irodában vagyok. Lassan, de biztosan érvényét vesztik az általánosítások. Például ma már nem minden bölcsész jár tarisznyával és iszik vébékát koffeintablettával. Nem minden villanymérnök rocker és masszív alkoholista. Nem minden informatikus szemüveges, kövér és büdös.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest