Hirdetés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Aweriot: Cloudflare és mi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
-
Goose-T
veterán
A rendszergazdaság az informatikus pályának inkább a kiinduló pontja, mintsem a csúcsa.
Van, aki ki is hagyja ezt a lépcsőt, én például rögtön fejlesztőként kezdtem. Az informatikusok általában nem töltik az egész napjukat telepítéssel, hardver-szereléssel és szöszmötöléssel a szerverek előtt. -
Goose-T
veterán
-
Goose-T
veterán
válasz
Processzor
üzenetére
Még jó, hogy nem minden informatikus ilyen. Sőt, ez inkább rendszergazda-sztereotípia. Hál' istennek én nem szerverszobában lakom, hanem rendes irodában vagyok. Lassan, de biztosan érvényét vesztik az általánosítások. Például ma már nem minden bölcsész jár tarisznyával és iszik vébékát koffeintablettával. Nem minden villanymérnök rocker és masszív alkoholista. Nem minden informatikus szemüveges, kövér és büdös.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
16 évesen egyébként sem lehet az ember informatikus.
Van, aki ki is hagyja ezt a lépcsőt, én például rögtön fejlesztőként kezdtem. Az informatikusok általában nem töltik az egész napjukat telepítéssel, hardver-szereléssel és szöszmötöléssel a szerverek előtt.
Viszont aki még harmincöt éves korában is büdös, elhízott rendszergazda, az egész napot a szerverszobában tölti, Windows-t telepít és mások leveleira veri, az aztán nem egy nagy pályafutás.