Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
cornfake
aktív tag
-
cornfake
aktív tag
nana.az hogy visszafogom magam,es nem szolok,es nem szoltam be neki,mint itt sokan masik,az is erofeszites,tudom mik a sajat korlataim,tudom hogy az o korlatai mik,csak mint peldat hozam fol,soha egy rossz szavam nem volt hozza /mert inkabb nem szolok hozza/.ugyanigy a volt fonokomnel,nem szidtam,nem kuldtem el,nem tettem neki keresztbe .besokalltam,felalltam.
amugy ki tudja mire lesz jo egyszer ha joba vagy valakivel,nem muszaly legjobb baratkent kezelni,csak siman jo emlkeket hagyni magadrol benn -
cornfake
aktív tag
hat,ha a farmerja szakadt,es koszos,ugyanigy a poloja is log rajta,pecsetes stb,akkor igenytelen
nekem pl van egy munkatartsam aki mindenre allergias,es igenis budos,es hiaba csillivilli,meg jofej,meg szep,akkoris budos .ennyi.de lassan elkoltozik masik irodaba,ugyhogy mar nem pattogok
-
cornfake
aktív tag
kellemes nyaralast,ha nem felejted al,akkor vas itt folyt kov
Tildy :en nagyon utaltam,hogy mindenkinek a problemaja az elso,es azonnal,de futva,es mivel tulorazik ezert en meg maradjak bennt ...meg miazhhogy nem vettem fel a vezetekes telefont,amikor eppen az epulet masik feleben telepitettem... /de melo utan a jobb arcokkal jolesett egy cigi a lepcsohazban
/
de legalabb megtanultam,hogy ilyen emberrel soha tobbet nem fogok dolgozni...
[Szerkesztve] -
cornfake
aktív tag
de ha ures,akkor megtolod gazzal,es beszallsz a meloba
))amugymeg nem azert irtam,hogy az enyem jobb legyen /mert az is mondjuk,de azert orulok h te is eszrevetted
/,hanem mert nehogy felreertsd,es magadra vedd,es bantasnak hidd,es hogy ebbol hogy jovok ki azt nem tudom
Proc,en kerek elnezest...de azert lasd be,neha hozzaszolunk a temahoz is
)))
[Szerkesztve] -
cornfake
aktív tag
nalam a jokepuseg nagyon egyedi fogalom,mert nekem pl nem jonnek be a nagy atlag altal jokepunek tartott pasik.es kulonbenis nem nagy az arcod egy kicsit?
))))))))))))))es nincs autod?szoba sem alok veled/inkabb elmegyek szoliba,meg hajat festetni,mert a huje fodrasz barnara festette a szoke hajam tovet..
/ -
cornfake
aktív tag
megmondod milyen autod van,megmondom te vagy-e
/nem a ceges,hanem a privat
/
egyebkent ha korulneztek minden cegnel van 5-10-15 /ceg nagysagatol fuggoen/ ilyen budos ,koszos,igenytelen,magabafordulo ember. csak valahogy oket kecesbe veszed eszre,vagy lehet h meg a rendszergazdanal is kevesebbszer talalkozol vele
[Szerkesztve] -
cornfake
aktív tag
hehejjj,nekem volt ilyen kisisten fonokom.en voltam a zasszisztense

azt gondolta magarol,hogy uralja a ceget,akkor volt net amikor kedve volt,akkor lehetett cd-t irni ,amikor o akarta /pedig az tenyleg a munkahoz kellett,mert adatfeldolgozo ceg volt,de jobb pillanataiban viszont jokis boltolasokat csinaltunk a nagykerbol
.aztan amikor szoltak,hogy kezdek olyan lenni,mint o,felmondtam...
tudni kell,hol a hatar.
de volt ,sot van is olyan infromatikus ismerosom,aki nagyon jo pasi,vegtelenul kedves,igenyes,tiszta,ugyhogy a sztereotipia gyokeres ellentete....
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Konteó topic
- Parfüm topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

/
jarjal dzsippel