Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cornfake
aktív tag
-
cornfake
aktív tag
nana.az hogy visszafogom magam,es nem szolok,es nem szoltam be neki,mint itt sokan masik,az is erofeszites,tudom mik a sajat korlataim,tudom hogy az o korlatai mik,csak mint peldat hozam fol,soha egy rossz szavam nem volt hozza /mert inkabb nem szolok hozza/.ugyanigy a volt fonokomnel,nem szidtam,nem kuldtem el,nem tettem neki keresztbe .besokalltam,felalltam.
amugy ki tudja mire lesz jo egyszer ha joba vagy valakivel,nem muszaly legjobb baratkent kezelni,csak siman jo emlkeket hagyni magadrol benn -
cornfake
aktív tag
hat,ha a farmerja szakadt,es koszos,ugyanigy a poloja is log rajta,pecsetes stb,akkor igenytelen
nekem pl van egy munkatartsam aki mindenre allergias,es igenis budos,es hiaba csillivilli,meg jofej,meg szep,akkoris budos .ennyi.de lassan elkoltozik masik irodaba,ugyhogy mar nem pattogok
-
cornfake
aktív tag
kellemes nyaralast,ha nem felejted al,akkor vas itt folyt kov
Tildy :en nagyon utaltam,hogy mindenkinek a problemaja az elso,es azonnal,de futva,es mivel tulorazik ezert en meg maradjak bennt ...meg miazhhogy nem vettem fel a vezetekes telefont,amikor eppen az epulet masik feleben telepitettem... /de melo utan a jobb arcokkal jolesett egy cigi a lepcsohazban
/
de legalabb megtanultam,hogy ilyen emberrel soha tobbet nem fogok dolgozni...
[Szerkesztve] -
cornfake
aktív tag
de ha ures,akkor megtolod gazzal,es beszallsz a meloba
))amugymeg nem azert irtam,hogy az enyem jobb legyen /mert az is mondjuk,de azert orulok h te is eszrevetted
/,hanem mert nehogy felreertsd,es magadra vedd,es bantasnak hidd,es hogy ebbol hogy jovok ki azt nem tudom
Proc,en kerek elnezest...de azert lasd be,neha hozzaszolunk a temahoz is
)))
[Szerkesztve] -
cornfake
aktív tag
nalam a jokepuseg nagyon egyedi fogalom,mert nekem pl nem jonnek be a nagy atlag altal jokepunek tartott pasik.es kulonbenis nem nagy az arcod egy kicsit?
))))))))))))))es nincs autod?szoba sem alok veled/inkabb elmegyek szoliba,meg hajat festetni,mert a huje fodrasz barnara festette a szoke hajam tovet..
/ -
cornfake
aktív tag
megmondod milyen autod van,megmondom te vagy-e
/nem a ceges,hanem a privat
/
egyebkent ha korulneztek minden cegnel van 5-10-15 /ceg nagysagatol fuggoen/ ilyen budos ,koszos,igenytelen,magabafordulo ember. csak valahogy oket kecesbe veszed eszre,vagy lehet h meg a rendszergazdanal is kevesebbszer talalkozol vele
[Szerkesztve] -
cornfake
aktív tag
hehejjj,nekem volt ilyen kisisten fonokom.en voltam a zasszisztense

azt gondolta magarol,hogy uralja a ceget,akkor volt net amikor kedve volt,akkor lehetett cd-t irni ,amikor o akarta /pedig az tenyleg a munkahoz kellett,mert adatfeldolgozo ceg volt,de jobb pillanataiban viszont jokis boltolasokat csinaltunk a nagykerbol
.aztan amikor szoltak,hogy kezdek olyan lenni,mint o,felmondtam...
tudni kell,hol a hatar.
de volt ,sot van is olyan infromatikus ismerosom,aki nagyon jo pasi,vegtelenul kedves,igenyes,tiszta,ugyhogy a sztereotipia gyokeres ellentete....
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Proxmox VE
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- Eladó LG OLED G4 55'' (OLED55G48LW) 3 ÉV GARANCIA
- Autós kamera eladó
- HP Thunderbolt 4 kábel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

/
jarjal dzsippel