Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vernyul
tag
azt még elfelejtettem megírni hogy azt is mondta hogy 10 perc utána még 3 szor telefonáltam hogy mi a helyzet mert tényleg kellett volna hasznalnom a gépet és mindig csak annyit mondott hogy 10 perc a harmadik telefonnál elküldtem a pi...ba, mire felhivott a főnöke elmontam neki mi a szitu 2 perc múlva kész volt.
De az is jó volt amikor odaadták a gépemet nem voltak felrakva a driverek -> telefon IT hogy ez igy nem a legsztárabb mert kiesika szemem a 60 hz-től erre a válasz márpedig az úgy lesz, erre fogtam magam megtörtem gépet aztán megcsináltam magamnak.
De hát mit vár az ember egy olyan osztálytól aki azt nem tudja megmondani mennyi windows licensze van a cégnek, pedig azt csak ők vásárolhatnak szóval tudniuk kéne nemigaz? -
vernyul
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Synology NAS
- Formula-1
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo L14 Ryzen 3 4450U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest