Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
LOL.
Én már láttam nagy, kövér, illettve nem kövér de hosszú hajú rendszergazdikat, akik inkább a szakma teteje.
Ráadásul büdösek sem voltak. Hogy igénytelenek-e? Mindnki ítélje meg maga, hogy egy farmeros + pólós kombóban lévő srácot igénytelennek nevez-e vagy sem. Én nem.
------------------------------------------------------------------------------
Más példa de szintén ide illik:
Vagy leigénytelenez - e olyan embert akinek a saját hibáján kívűl , korpás pl. a haja, vag izzadtságszagot áraszt, miközben napi 1-2* fürdik, deózza magát satöbbi. Igen , van oylan ember, akinek már ez is igénytelen. Pedig, pedig... -
bcs
aktív tag
''Eleve annak az informatikusnak, aki rendszergazdának megy, nem lehetnek túl nagy ambíciói.''
na, azért ez sem igaz. rengeteg tapasztalatot lehet rendszergazdaként szerezni, meg jó kapcsolatokat kialakítani, aztán meg az IT managerek is el szoktak menni időnként, és akkor ugye még akár előléptetés is lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)