Hirdetés
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Mondjuk nálam ez a dolog ''beszólása'' kb. egy kaliberbe esik a szemüveg miatti csúfolással, illetve egyéb testi hibák felhánytorgatásával.
Magamra csak annyit hallottam , hogy ''pírítós'' szagom van. suxx, és nem igazán tudok tenni ellene sokmindent a napi 1-2 fürdés+ deókon kívűl. Bőrgyógyászok elküldneek a fenéba.. (voltam már.... adtak anti sudorica -t, de nem használt)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Nem ilyenre gondoltam, hogy szakadt ruha. De látom te is beleestél abba a hibába , hogy....
Igazán belegondolhatnál pl. a munkatársad helyzetébe, milyen rossz lehet neki. Én tudom milyen az, és .. .Ne tudd meg milyen erőfeszítésembe kerül , hogy ne találjanak '' ilyen dologban'' fogást rajtam. -
Solad
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest