- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solad
addikt
-
Solad
addikt
Nem minden szoke no buta. De van amelyiken tenyleg latszik hogy az. Es itt elsosorban nem a cicababakrol beszelek. Egyszeruen van akire ranezel es abbol ahogy a kulsejet kialakitotta latod hogy buta. Nem, rossz szot hasznaltam, inkabb unintelligens. (mert a ketto ugye nem teljesen ugyanaz )
de ugyanez nem csak a szokekre igaz. ugyanezek mas hajszinnel is elofordulnak
Es nem kell felreerteni, nicsenek eloiteleteim. egyszeruen tapasztalatbol beszelek -
Solad
addikt
Igazabol nemtom. Lehet valami koze ahhoz hogy akinek nem nagyon van koze ehhez a tudomanyaghoz olyannyira nem erti meg ezeket az embereket, hogy szinte csodabogarnak tunnek a szemeben. Sokan pedig meg lenezni is hajlamosak oket(minket) mert ugy gondoljak, hogy ez nem olyan valodi munka mint mondjuk a parkoloellenorseg(hu de jo pelda volt
), hajlamosak azt gondolni egy cybersportolorol, hogy egesz nap csak jatszik, holott ugyanugy edz mint pl egy focista es legalabb olyan komolyan veszi azt amit csinal. Csak mivel az informatika egy viszonylag uj tudomanyag, ezert meg nem foglalta el melto helyet es es az ot megilleto tarsadalmi elismertseget.
pedig -
Solad
addikt
Sztem itt nem szakmakrol beszelunk(informatikus) mert akarhol lkovethet el ilyesmit az ember ha van ra lehetosege. Itt az emberi erzesnek jellemeknek kelle eljutni olyan szintre mindenkiben hogy azok ne engedjek ilyen tettek vegrehajtasara vetemedni az embereket. Na meg ne feledjuk a lelkiismeretet is..
-
Solad
addikt
válasz
Processzor #13 üzenetére
Ez nem olyan ''haverommal tortent'' jellegu eset???
Na jo bocsi ez geci volt de nem lehetett kihagyni
mod: maa megin a gepeles
[Szerkesztve] -
Solad
addikt
válasz
Processzor #12 üzenetére
Jah csak sztem mindenki fikazni fogja a csokat hogy milyen hulye a csoka nem pedig az erkolcsi reszere fognak koncentralni a temanak.. Bar semmi akadalya annak hogy affele tereljuk
-
Solad
addikt
Igazabol sztem a topicindito arra kivancsi hogy hogyan velekedunk az ilyen gerinctelen dolgokrol... Ha esetleg lett volna olyan csoka akivel ez megtortent akkor sztem megerdemelte hogy lebukott. En masnak egy smset sem olvasnam el soha nemhogy a teljes levelezeset...
mod: nem tudok gepelni...
[Szerkesztve] -
Solad
addikt
válasz
Processzor #1 üzenetére
Lool
de ez most mi? Amuyg kva faszn van megirva
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest