Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szőrös
veterán
Az bizony . Még régebben volt, hogy neten - nem röhög - összehaverkodtam 1 csajszival /aki ráadásúl modell volt / ment a levelezés írtam neki mindenféle baromságot aztán eljött a tali ideje. Mikor meglátott csak nézett és nem hitte el , hogy én vagyok. Vmi kretén fejű , pattanásos , szemüveges , pulcsis, szimatszatyros arcot várt én meg abszolutde nem olyan vagyok. fura de az emberekben tényleg vmi hasonló kép alakult ki infósokról.
-
Solad
addikt
Nem minden szoke no buta. De van amelyiken tenyleg latszik hogy az. Es itt elsosorban nem a cicababakrol beszelek. Egyszeruen van akire ranezel es abbol ahogy a kulsejet kialakitotta latod hogy buta. Nem, rossz szot hasznaltam, inkabb unintelligens. (mert a ketto ugye nem teljesen ugyanaz )
de ugyanez nem csak a szokekre igaz. ugyanezek mas hajszinnel is elofordulnak
Es nem kell felreerteni, nicsenek eloiteleteim. egyszeruen tapasztalatbol beszelek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Futás, futópályák
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Peugeot, Citroën topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4690, 100% Akksi
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest