Hirdetés
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Amazon Kindle JailBreak
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- A nagy BOR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vernyul
tag
azt még elfelejtettem megírni hogy azt is mondta hogy 10 perc utána még 3 szor telefonáltam hogy mi a helyzet mert tényleg kellett volna hasznalnom a gépet és mindig csak annyit mondott hogy 10 perc a harmadik telefonnál elküldtem a pi...ba, mire felhivott a főnöke elmontam neki mi a szitu 2 perc múlva kész volt.
De az is jó volt amikor odaadták a gépemet nem voltak felrakva a driverek -> telefon IT hogy ez igy nem a legsztárabb mert kiesika szemem a 60 hz-től erre a válasz márpedig az úgy lesz, erre fogtam magam megtörtem gépet aztán megcsináltam magamnak.
De hát mit vár az ember egy olyan osztálytól aki azt nem tudja megmondani mennyi windows licensze van a cégnek, pedig azt csak ők vásárolhatnak szóval tudniuk kéne nemigaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest