- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Avi, de nagyon!
- (téma lezárva)
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
-
divot
veterán
-
divot
veterán
-
Atlantis
veterán
Nekem is megoldódott. Friss DivX megoldotta.
Kösz mindenkinek. -
divot
veterán
Most, hogy így előkerült a téma: kb. megoldódott a gondom, kizárólag a Truemotion codeces avi nem indul (sajna ez épp a runaway road adventure játékben található). Egyelőre föladtam a kísérletezést, mert szeretném megélni a nyugdíjas kort. :)
-
L3zl13
nagyúr
-
Atlantis
veterán
-
Atlantis
veterán
Köszönöm. Ezt aGspot-ot nem ismertem. Megnézem és írok.
-
L3zl13
nagyúr
Hello!
Nekem is lenne egy AVI problémám. ZoomPlayer-t használok, elindítom az Avi-t, hang tökéletes, de a kép megakad az első kockánál. Tehát van kép, csak áll. Ugyanez van Media Player-rel is. Fent van DivX, XVid, és AC3 Filter. Eddig csak 2 file-lal fordult elő, az össze többi AVI tökéletesen megy.
Lehet hogy hibás a file, vagy kell neki még valamilyen codec?Szerintem valószinűleg van fenn megfelelő codec, csak túl régi/bugos verzió. Ezért nem próbál keresni hozzá másikat, hanem megpróbálja elindítani. Aztán valami olyamibe ütközik amivel gondja van.
Derítsd ki milyen codec kell a filmnek. (GSpot) És töltsd le a legújabb verziót belőle. -
nygma
addikt
Hello!
Nekem is lenne egy AVI problémám. ZoomPlayer-t használok, elindítom az Avi-t, hang tökéletes, de a kép megakad az első kockánál. Tehát van kép, csak áll. Ugyanez van Media Player-rel is. Fent van DivX, XVid, és AC3 Filter. Eddig csak 2 file-lal fordult elő, az össze többi AVI tökéletesen megy.
Lehet hogy hibás a file, vagy kell neki még valamilyen codec?mit mond a gspot? milyen kodek kéne neki eredetileg?
mert ha mondjuk xvid, akkor előfordulhat, hogy újabb build-et kell felraknod -
Atlantis
veterán
Hello!
Lehet hogy hibás a file, vagy kell neki még valamilyen codec? -
divot
veterán
Természetesen az lesz a vége. Tegnap iccaka is azért tűntem el, mert a masina csúnyán belefagyott egy avi lejátszásának kísérletébe, és már ahhoz sem volt kedvem, hogy újraindítsam. Erre ma reggel azzal a hibaüzenettel fagyott le már a képernyő desktop betöltésekor, hogy hiányzik valami az ati controlpanelből, majd az egérdrivert nem töltötte be rendesen. Szóval renistall. Két hónap után. :F
-
bitfarkas
őstag
mindent feltettem, és leszedtem, de semmi, néhány napja nem mennek az avi-k!
Nem gondolod, hogy innét kellett volna kiindulni? Mi az, ami a gépeden módosult, mióta nem mennek az Avi-k. Semmilyen avi nem megy? Mpeg sem?
(Persze most már késő bánat, mert össze-visszatelepítettél meg leszedtél progikat, meg kodekeket, így elég nehéz a ''bűnöst'' megtalálni.)
Most már a legjobb, ha AI-ra hallgatsz.:F -
<Adamsky>
nagyúr
Kár lenne ezért egy jól működő rendszert feláldozni.
Kis Google-zés után erre akadtam:
[L]http://dshow.narod.ru/[/L]
Nagyon úgy néz ki, hogy TrueMotion (Archiver) fájlal van dolgod.
Úgy láttam, hogy az oldalon van hozzá kodek is.
Jó próbálgatást! :D -
_thomas_
tag
szerintem a legjobb a full rendszerinstall lenne.
aztán a codecek amiket mondtam, ezután próba.
így jónak kell lennie! ha nem akkor egyszerűen nem tudok megoldást.
szerintem a rendszer már totál össze vissza van keverdve a sok codec install/uninstall-tól.
üdv. -
<Adamsky>
nagyúr
Szia!
Van olyan cimborád akinek megy ez az AVI?
Ha igen, akkor abból kellene kiindulni, hogy neki mi van fenn.
Nekem ez a ''tm2a'' tök ismeretlen. Talán majd valamelyik fórumozó
majd rávágja, hogy mi lehet ez, addig passz...
Egyébként a codec pack-ok tenyleg felejtosek. DivX5 + XviD + AC3 codec
esetleg egy Quicktime a *.mov miatt.
... bár kísérlet képpen fel lehetne tenni valami nagyobb (Nimo vagy ACE)
kodek gyűjteményt, hatha valami egészen ''elvetemült'' formátum, ami
csak ezekben van. -
The_Tom
senior tag
-
_thomas_
tag
98 alatt jo az elecard mert a logoja a jobb felso sarokban siman ott van, de xp alatt azt csinalja, hogy ossze-vissza rohangaszik, neked is ez a baj?? mert egyebkent lejacca a filmet.
mingya keresem a masikat oszt felrakom vhova.
na itt van, elvileg ez ok.
[L]http://rookie.fpn.hu/tmp/MPEG2_plugin_Mplayer2.zip[/L]
Üdv.megnéztem. hálás köszönet!!még bsplayer alatt is ok.:)
remélem nem kever majd be a dvd rip alatt sem... -
AI
tag
Már látom közeledni Mr. Windows Reinstall-t :)
-
The_Tom
senior tag
nem a logoval semmi gond,csak mpeg1 alatt pattog a hang néha és - ez most érdekes lesz - dvd ripnél ha mp3ba akarom a hangot kovertálni _nem_ lehet.
miután ma leszedtem a nyavalyást (elecard) minden jól működik viszont ha svcd akarok nézni kell egy dvd lejátszó progi. az ugye alapból tudja ezt.
de én a bsplayer fanatikus híve vagyok és ahhoz kellene igaziból a plug-in vagy vmi normális codec ami bármilyen lejátszóval lejátsza az svcd-t.ezexerint csak nekem szaladgal a logo. :( mind1.
akkor ha kiprobalod, ird meg legyszives ez ok-e.
Kösz.
Üdv. -
The_Tom
senior tag
-
The_Tom
senior tag
-
divot
veterán
-
_thomas_
tag
98 alatt jo az elecard mert a logoja a jobb felso sarokban siman ott van, de xp alatt azt csinalja, hogy ossze-vissza rohangaszik, neked is ez a baj?? mert egyebkent lejacca a filmet.
Üdv.nem a logoval semmi gond,csak mpeg1 alatt pattog a hang néha és - ez most érdekes lesz - dvd ripnél ha mp3ba akarom a hangot kovertálni _nem_ lehet.
miután ma leszedtem a nyavalyást (elecard) minden jól működik viszont ha svcd akarok nézni kell egy dvd lejátszó progi. az ugye alapból tudja ezt.
de én a bsplayer fanatikus híve vagyok és ahhoz kellene igaziból a plug-in vagy vmi normális codec ami bármilyen lejátszóval lejátsza az svcd-t. -
The_Tom
senior tag
-
divot
veterán
-
The_Tom
senior tag
Üdv. -
divot
veterán
-
_thomas_
tag
-
nygma
addikt
egyébként meg a kodekpekkek szopatnak, ez 99%
-
nygma
addikt
-
nygma
addikt
nincs mit. de mi az, hogy nem mennek? hova nem mennek? lehet, hogy bunkó vagyok, de nem értem. nincs kép? vagy hang nincs? vagy mi nincs? mi van?
-
divot
veterán
Köszi a hozzáálást. Igazán kedves.
Egyébként a GSPot a tm2a codecet hiányolja. A szívás az, hogy már korábban felraktam. Ennek ellenére ismeretlen fájltipus hibával nem mennek az avik. -
_thomas_
tag
pontosan.
codec pack-ok 99%-a tok felesleges.
mult heten meseltek, hogy egy sracnak a codekgyujtemenye 170MB(!!) amit fel szokott telepiteni. ossze is szegyeltem magam egybol mert amiket en felrakok, meg eros tulzassal sincsenek 25MB se. :)
ezek melle en meg fel szoktan tenni a divxg400-at a feliratok miatt, meg a wmv codec-et, hogy legyen southpark :). Esetleg svcd plugint media playerhez.
Üdv.az svcd plug-in érdekelne. most szívtam meg nemrég az elecard mpeg 2vel.
kellene helyette egy használható:) -
_thomas_
tag
-
The_Tom
senior tag
pontosan.
codec pack-ok 99%-a tok felesleges.
mult heten meseltek, hogy egy sracnak a codekgyujtemenye 170MB(!!) amit fel szokott telepiteni. ossze is szegyeltem magam egybol mert amiket en felrakok, meg eros tulzassal sincsenek 25MB se. :)
ezek melle en meg fel szoktan tenni a divxg400-at a feliratok miatt, meg a wmv codec-et, hogy legyen southpark :). Esetleg svcd plugint media playerhez.
Üdv. -
nygma
addikt
hagyjad. hagy' szopjon. hiszen még azt sem mondta el, hogy MILYEN avi-t szeretne nézni. mi nem megy, stb. gspot. azt kéne letöltenie először. aztán kérdezzen.
-
_thomas_
tag
-
Kriss
tag
593.8941-eset használd
-
Cane
őstag
-
divot
veterán
-
Kriss
tag
ace mega codec pack pro
hallottál róla?
ezt szedd le valahonnan, utána minden megy. -
divot
veterán
Nem mennek az avi-k! Mindent elolvastam, mindent kirpóbáltam, mindent feltettem, és leszedtem, de semmi, néhány napja nem mennek az avi-k! És még egy normális hibaüzenetet sem kapok, mert ismeretlen hibát jelez a mediaplayer, a winamp pedig meg se moccan, ha avi-val próbálkozom.
Passz. :F
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Avi, de nagyon!
- (téma lezárva)
- Szaporodik és sokasodik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nyílt világú Középfölde-RPG készül a Warhorse-nál
- BMW topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Renault, Dacia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest