- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrszitya
senior tag
Szia! Volt egy ilyen ismert hiba még a tesztváltozatokban. Akkor jött elő, mikor valami oknál fogva az explorer.exe (Windows Intéző) összeomlott és újraindult. Elvileg javították, de pont ma én is tapasztaltam, újra előjött valahogy. Nálad hogy volt? Nem omlott előtte össze véletlen az Intéző?
Egyébként próbáld ki, hogy amikor nem működik a tálcaikon, a programot el tudod-e indítani a start menüs parancsikonjával. Nálam ennél a bugnál ugyanis az sem ment. Kijelentkezés vagy újraindítás után mindig rendbe jött a dolog.Azt javaslom, jelentsd le a problémát a támogatásnak a hiv. oldalon, mert úgy gyorsabban reagálhatnak a dologra, illetve itt is megteheted: https://feedback.avast.com/responses (Ehhez kapcsolódó hibajelentés: https://feedback.avast.com/responses/rc1explorer-freezes-vs-avast-gui)
@Kuni
Nem tudom, a Free-ben mi lehet ennek a dolognak az oka, remélem én is megoldódik a problémád. Nem próbáltad egyébként az Avast újratelepítését? Ezt tudnám csak javasolni. A sima Windowsos megosztást blokkolja, vagy esetleg valami segédprogrammal megy a dolog egyébként? Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged