Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
SpeedR
őstag
válasz #67688960 #896 üzenetére
Nézd én sok mindent elhiszek, de hogy direkt szándékosan olyat tesznek amiből amiből csak káruk származik, hasznuk pedig semmi abban én nem hiszek.
Látom te nagy híve vagy az összeesküvés-elméleteknek úgyhogy folytasd csak, de részemről a téma befejezve.[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz fekeandras #889 üzenetére
Ha jól tudom ezt nevezik fehérgalléros bűnözésnek vagy mi.
Annak idején Bertold Brecht is megmondta:
Mi egy bankrablás egy jó bankalapításhoz képest?49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
SpeedR
őstag
válasz fekeandras #891 üzenetére
Szerintem a hátsókerék-hajtás + havas nyújtotta örömöket próbálta kihasználni, aztán meg inkább beadta ezt a mesét, ahelyett, hogy elismerte volna hogy balfasz volt.
Mellesleg elég olcsón megúszta az esetet, ahogy látom.#893
Nekem azzal dobták vissza, hogy a KÉZIFÉK fékhatása nem egyenlő a két keréken. Nem tudtam, hogy sírjak-e vagy röhögjek. Az autó persze ettől még bármilyen meredek lejtőn úgy állt mint a cövek, de ez őket nem érdekelte.Szerintem se hagyjátok annyiban az ügyet. Első körben esetleg megpróbálhattok beszélni a vizsgaállomás vezetőjével, hátha meg tudtok egyezni valamiben.
gog:
"Amúgy feketegazdaság növekedésének a nagy támogatója ez a nagy kókler kormány..."
Sztem ezt még te magad sem hiszed el. Mi hasznuk lenne belőle?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz fekeandras #893 üzenetére
Kísérd el, végül is a tesód, meg lehet kellene vinni egy szerelőt meg egy ügyvédet is.
Nekem valószínű, hogy a szerelőnk fogja intézni majd a műszakit, úgy is ő csinálja(jó kezekben van).[ Szerkesztve ]
-
fekeandras
őstag
válasz #67688960 #892 üzenetére
Ja ma hogy egy autószerelő benézett a kocsi alá azonnal kiderült a turpisság. A szerintük lukas kipufogó igazából 100%-os állapotban van (2éve lett cserélve) csupán van rajta egy gyári furat amin a kicsapódó kondenzvíz távozik el. Ennyit a lukas kipufogóról. Csak ugye egy olyan ember vitte a kocsit vizsgára akinek bármilyen hülyeséget be lehet adni mert annyira nem ért hozzá. Én biztosan visszamennék és leüvölteném a haját! Ha csak egy olyat szólna ami nem tetszik az összes létező fórumon és autós weblapon cégnévvel és címmel reklámoznám milyen korrekten viselkednek az ügyfeleikkel. Az meg alap, hogy az összes létező hivatalos szervnél és hatóságnál panaszt tennék. Csak az a baj, hogy én nem járhatok el más helyett.
-
törölt tag
válasz fekeandras #891 üzenetére
Havas úttesten egy apró úthiba megdobta? Ezt elhiszi valaki?
Amúgy feketegazdaság növekedésének a nagy támogatója ez a nagy kókler kormány, szóval a forgalomból kivonós dolog is csak egy szokásos húzás. Eddig nem tünt fel?
-
fekeandras
őstag
Azért csak kíváncsi lennék mennyivel hajtott az illető mert ha már ,,megdobja" a kocsit valami úthiba akkor valószínűleg a megengedett sebességet jóval túlléphette.
-
fero02
nagyúr
válasz fekeandras #889 üzenetére
Tisztában vagyok az érzésekkel. Ugyanazon cipőben vagyok én is, de éppen ezért fogom alapból megkerülni az egészet.
-
fekeandras
őstag
Az idegesít a leginkább, hogy hiteltörlesztés mellett most hirtelen nem nagyon van ,,kedvük" újra leadni a kocsit egy műhelybe, hogy a megadott hibákat orvosolják. Pedig lelkiismeretesen le lett szervizelve a legapróbb kis bizbaszig rajta minden. Szerintem egyszerűen csak itt a karácsony és egyenesen a pénzre mentek, de akkor legalább hívják félre és négyszemközt vágják bele nyíltan az ember pofájába! A büdös parasztjai... Nagyon nem jól van ez így.
A bankok meg a másik fele. Hol van már a 300forint feletti euro a hitel törlesztő mégsem csökkent csak néhány ezer forintot. Bezzeg mikor bejött a ,,válság". Ha jól tudom ezt nevezik fehérgalléros bűnözésnek vagy mi.
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
válasz fekeandras #887 üzenetére
Kíváncsi lennék, h hány ilyen ember "keletkezett", mint mi.
-
fekeandras
őstag
Gratulálok annak az idióta aktatologató elmebetegnek aki kitalálta, hogy ha nem megy át egy kocsi a vizsgán azt helyben azonnal ki kell vonni a forgalomból. Tesómék asztrájáról olyan szépen lekapargatták a matricát mint a picsa. Belekötöttek valami szilentbe meg a kipufogóba és nem engedték át. Holott a kocsi napokkal a vizsga előtt volt felkészítésen és amúgy sem egy elhanyagolt roncshalmaz. Az illetékes elvtárs meg menjen el a jó büdös picsába... És még finom voltam és kultúrált. Ilyen egy faszságot felrobban az agyam ettől a helytől komolyan. Ezután ha kell ha nem csak jattos vizsga. Az állam meg kapja be a cumit!
-
Rick4
félisten
válasz #67688960 #882 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, én évek óta ilyen formájú gépekkel járok, ezáltal az ilyen formájú gépek 90%-a bejön, lehet itt van a kutya elásva. De szerintem a másik oldalról nézve ezt a fajta tuningot el is lehet cseszni, meg meg lehet csinálni barátságosra is. Szerintem ez az utóbbi lett.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
törölt tag
-
fekeandras
őstag
-
Rick4
félisten
Egész jó lett: [link]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
bajuszati
tag
nem rossz..
-
fero02
nagyúr
-
fekeandras
őstag
válasz kételkedem #200 üzenetére
Majd az apeh kideríti...
-
Dare2Live
félisten
válasz #67688960 #874 üzenetére
világviszonylatban (és vmihez hasonlítani kell) moon nem csak papiron van. de a forum nem jog hanem lehetőség. hasonlattal élve: ph! nem az utca hanem egy ház. Ha nem tetszik, hogy a ház tulajdonos nem akar anyázást/politikát hallani és te mégis azt teszed kidob. A NYi modern szólásszabadság sose azt jelentette, hogy bárhol bármit lehet mondani, még ha a tudatlan nagy magyar átlag ezt is hiszi és veri a mellét, hogy őt korlátozták az alapvető emberi jogában.....
Anno még elöző választások után a mértéktelen/végeláthatatlan anyázások miatt lett a dolog betiltva. Ha lett volna szabad +10moderátor aki ez csinálja napi 10hban talán keretek közé lehetett volna szorítani. De nem volt.
Ráadásul a szabályok ahogy látom(juk) rugalmasan vannak értelmezve. Amíg egy topic nem megy el 100%politikai irányba, amíg a forumon az emberek kulturáltan tudnak beszélni a beszélgetés szakmai.... addig a moderátorok nem szólnak. amikor ezt határt átlépik, főleg ismételten akkor el jár a kezük. Én így látom.Amúgy én mint idealista a közvetlen demokrácia híve vagyok. De az egy utópia, görögökön kívül sose müködött.
Mint ahogy ez a rendszer se a legjobb. De az adott keretek között ennél érdemben jobbat nem tud a PH! gárda összehozni.Nem védeni akarom a Ph! egyszerüen ez van. Ha vmivel nem értek egyet pl philoxeniaval is volt ~2hónapja egy komolyabb összezördülésünk azt megmondom. Elég keményen. Amúgy azóta is millióan linkelnek angol szöveget PH!ra mindeegyiknek megy a bann fenyegetés? (Elnézést nem bann az nem magyar hanem a kitiltás fenyegetés?)
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz #67688960 #874 üzenetére
Nem a politikától vagytok eltiltva , hanem a Fórumon történő emlegetésétől....
Mivel előbb utóbb minden politikai tartalmú hozzászólás veszekedésbe, vagy a Fórumon tiltott jellegű beszélgetésbe fulladt, így döntöttünk. Bezártuk a poltopikot is, mert még ott sem sikerült, azon az egy topikon belül a szabályokat betartani, mindig balhé volt.
Száz másik topikot pedig nem tudunk végigolvasni végképp, mérlegre téve minden egyes szót, kifejezést, ez még belefér, ez már nem....Ja és a Fórum magánterület, a törvények is megengedik a szigorúbb szabályozást, itt a demokrácia a többség érdekében korlátozott.
[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
törölt tag
válasz philoxenia #873 üzenetére
mindenhol ott van a politika, és mindenkit érint, ha nem vesz róla tudomást akkor is
papíron demokrácia van és szólásszabadság
amúgy nem direkt hoztam szóba -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz kisalma20 #871 üzenetére
Nem ezt írtad, bár számodra lehet, hogy ugyanazt jelentette, sértettél abban a hozzászólásban egy etnikai csoportot, egy politikai csoportot, ráadásul direktben írtad, hogy szerinted kinek kellene nyerni...
Most kaptál választ, mert most léptem be a Fórumra, nem vagyunk 7/24-ben jelen...Mindenkihez : Mellőzétek a politikát a lehető legnagyobb mértékben, ha kérhetem, nem véletlenül lett száműzve a Fórumról, nem is akarjuk visszaengedni! Célozgatásokat sem....
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
kisalma20
csendes tag
válasz fekeandras #870 üzenetére
Kb ugyanezt írtam le, csak le írtam a párt nevét is, és végleges ban szállt Voyage accomra.
Válasz meg jogos modban nuku, minek az, hülye parasztnak nem válaszolunk, az luxus. -
#TOTTI
őstag
Tudna nekem valaki segíteni az autóm Eurotax árára lennék kiváncsi..?
leírom egyből az adatokat remélem nem marad ki semmi hátha valaki csak felcsapja a katalógust..
2006
Opel Astra GTC
1.9 CDTI
6 sebességes
Sport felszereltség 17x7" gyári felni.
120LE
3 ajtós
L**-es rendszám külföldről behozott.. -
neduddki
nagyúr
válasz !Overdose! #857 üzenetére
HI!
kaptal mar jelolest npt-re???:- )))
udv
neduddki
mod: mer ha nem akkor most igen:- )
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
fekeandras
őstag
válasz !Overdose! #857 üzenetére
Akkor 90%-ban jól értettem.
-
SpeedR
őstag
válasz gamer0101 #859 üzenetére
Hát ez bizony azt jelenti, hogy egy min. 300 ezres javítás lesz szükséges a közeljövőben a lefuttatott öndiagnosztika szerint, és előre szól pár héttel, hogy legyen időd összeszedni a szervizre a kesst. Szóval a legjobb ha azonnal eladod, felgyújtod, vagy elásod jó mélyre.
Na jó, a viccet félretéve: Ha 3 foknál hidegebb van kinn, akkor szól hogy jeges, csúszós lehet az út. No para.
-
gamer0101
aktív tag
Sziasztok! Csak egy villámkérdés az esetlegesen körünkben lévő Peugeot tulajok felé vagy Peugeot-hoz értők felé. Szóval: Van egy 2000-es évjáratú 406 HDi-m és a minap éjszaka hazafelé tartottam éppen páromtól, mikor kiírta az információs kijelzőn a gép azt, hogy "RISK OF ICE". Hirtelen gallérig f*stam magam, mert még a telefonom is le volt merülve és éjjel az Isten háta mögött, azon a kietlen országúton, töksötétben nem lett volna izgi segítségre várni... Mi lehetett ez az üzenet? Bízom benne, hogy ez csak valami figyelemfelkeltő szöveg volt, mert utána visszajött a rádió RDS-e, a hőmérséklet és az óra is, de hátha a szakavatottak jobban tudják... Előre is köszönöm a magyarázatot! Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
!Overdose!
őstag
válasz fekeandras #856 üzenetére
"Péntek este a Nyugatinál egy szabálytalanul a zebrán parkoló CC-s Passatot kerülgetve felkaptam a fejem, na végre csak beaplikáltak egy tisztességgel és visszafogottan kelepelő gólyát a traktor helyett a gép orrába.
Azért ez így már sokkal, de sokkal fogyaszthatóbb."Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
neduddki
nagyúr
HI!
pintek este a nugatinal egys zabajjtalnul a zebrn parkolo cc-s passatto kerulgetve felkaptam a fejekm, /mint horti lova,/ nedda vegre csak beaplikatak a tisztessegel es visszafgottan kelepelo gojjat a traktor hejjet a gip orraba:- )))
azert ez igy mas sokkal de sokkal fogyaszthatobbudv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
fero02
nagyúr
válasz fekeandras #853 üzenetére
Én megmondom őszintén, h ezek után szemrebbenés nélkül inkább fekete műszakira fogom vinni a kocsimat, mint sem hogy elvigyem a normál vizsgára és egy mondvacsinált indok miatt visszab@sszák az egészet és utána súlyos ezreket költsek pluszba azért, mert vkinek nem tetszett vmi, vagy mert hó eleje van és ki kell termelni a fizetését, vagy csak mert nem voltam szimpi a biztosnak.
Inkább zsebből zsebbe fizetek, mint hogy ennek a gané kormány, undorító, hozzá nem értő személyek által alkotott "rendszer" szabályait tartsam be.Tisztességesen és becsületesen karban tartom a kocsimat, hiszen a jó műszaki állapot nem csak az én érdekem, így ha ne adj Isten vmi történne, akkor tudom, h nem az autó műszaki állapotára vezethető vissza.
Magyarország, lassan 2010. Ez kell nekünk, köszönjük.
-
Dare2Live
félisten
válasz Dare2Live #851 üzenetére
"Az új szabály szerint bármilyen műszaki nem megfelelésért érvényteleníteni kell a forgalmi engedélyt, a rendszámtábláról pedig el kell távolítani az érvényesítő címkét, és mindezt közölni kell az elektronikus nyilvántartóval. Vagyis akár azért is kivonják az autót a forgalomból, ha nincs feltöltve az ablakmosó tartály vagy nem tökéletes a belső napellenző rögzítése stb.
élhetetlen szabályok. Csak a korrupciót erősítik és semmit nem javítanak.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz fekeandras #848 üzenetére
engem azért majd megbuktattak, mert a visszapillantón van egy 4cmes repedés.
-
SpeedR
őstag
Áh, ez így túl egyszerű lenne...
-
tomcsi23
veterán
Majdnem szóltam, hogy ideje levenni a mikis álarcot, de résen voltál.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
fekeandras
őstag
Haha végre nem kell fizetni fél évente az ideiglenes kivonásért, és papíron nem helyezik vissza suttyomban a forgalomba (az esetlegesen darabokra szedett) kocsidat ha nem figyeled folyton a naptárt, hogy mikor kell meghosszabbítani a kivonást. . Bejelenti az ember vizsgára a kocsit megjelenik szar gátlókkal + mondjuk nem működő kézifékkel és le van tudva a dolog, hivatalból kivonják. Nem kell talpalni az önkormányzathoz, meg az okádmányirodába. Intéznek ők mindent.
mod: Aki hoszabb távra külföldre megy de a kocsiját nem akarja eladni annak ez csak jó
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
Ez kinek lesz jó?
-
Dare2Live
félisten
válasz #67688960 #839 üzenetére
én a pénzszórás ellen agitáltam.
Ha zsákjáratba 1+1 máv járatot fentartani az államnak évi 80millió Ftba kerül és ez kiváltható 1+1 buszjárattal ami ráadásul nem egy helyen áll meg a faluban és csak évi 30milliójába kerül az államnak akkor mért van a máv zsákjárat fentartva?
Inkább adják oda a példámban szereplő 500fős településnek az 50millió forintot, az első évben abból az 50millioból fel lehetne huzni egy korrekt közösségi házat, másodikban felujitani az utakat, harmadikban ingyenes fullközműves telket vásárolni + 10-20-30milliós támogatásokat adni egy akármilyen vállalkozásnak aki cserébe odarak 100+munkahelyet.... és 3év alatt élhetővé vált ez a zsákfalú. na nem fokozom tovább....
[ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
azért annak a Volvonak nem sok köze van a hatch back-ekhez, egyszerűen nem arra gyártották
hüm jah akkor nem szóltam, kár, akkor nem mondtál volna ennyi butaságot.
de 2l-s turbosból is kilehet hozni azonos teljesítményt egyenletes teljesítmény görbével
én is nagyon szerettem ezt, de azért vicces amikor 60-nál oda lépsz és elkezd szépen füstölni a gumi
inkább egy feltöltött 1,8-as 190le-vel mint egy rommá hegyezett 1,8-as 190le-vel.
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
Voyage
aktív tag
[link]
Nem tanultam ott sokat, csak 1 évet, nagyon elegem lett a suliból, szóval nem nagyon tudom. Sorry. Elektronikában annál inkább.
Nem, nem ültem még 400 lovas <900kg-s autóban.
De nekem egy V8 meg a szép hangja, egyenletes teljesítménye mindennél többet ér.
Jójó fater 200 lovas, 5 hengeres turbós benyása, de nem az igazi, elviselném, de ha lehet választani, inkább egy szívó v6, vagy sor6...http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html
-
Rick4
félisten
Célszerű a jó akksis autót járatni, először rádugod a pozitív sarura a bikakábelt (mindkettőnél) majd a negatív jön, így kell hagyni 2-3 percig, hogy picit töltődjön az akksi, majd indítózás. Utána le lehet venni a bikakábelt, és mehet a barátod. Ha ebben a nagy 10 °C-os hidegben lemerül az akksija, szerintem vegyen egy újat...
-
INMOTEP
őstag
Üdv Kérdezném hogy a barátomnak lemerült az akkuja ebben a nagy hidegben én anyira nem vágom a témát azért kérdezem , lehet e ugy bikázni egy autót hogy előszór a akkura negatívot rárakod utánna a pozitívot ameikröl bikázva van az autó jár és ugy megpróbálni beindítani a lemerült autót . lehet tévedek
-
törölt tag
válasz Dare2Live #829 üzenetére
a tömegközlekedés nem csak arról szól, hogy olcsóbb mintha kocsival mennél
és egy tömegközlekedési vállalatnak nem is kellene profit orientáltnak lenni, mármint pénzügyileg nyereségesnek lenni semmiképp, mert ez nem arról szól
na és persze nem is arról, hogy így fejjék egyesek az államkasszát, mert nálunk az a legnagyobb gáz hogy mindent lenyúlnak mindenhol, és nem oda megy a lé mint ahová elindul -
Dare2Live
félisten
de kalkuláltam, le is vezethetném, de ugyis lesz +1indok.
Maradjunk inkább a luxusbuszos példánál. Az max 8fő bár olyat még nem láttam 6főnél több nem szokott lenni. [link]
5500-8000ft Pécs->Ferihegy. Busszal feljutni rémálom, ha IC
zek nem számolom bele, hogy az adombol mennyivel dobják meg a MÁVot, de a 40kg cuccomat nem metro+NY modon akarom Ferihegyre juttatni kb ugyanennyibből jutok fel.
Csak ez a cég nyereséges adót befizet és nem kihuz még a zsebünkből évi 200-300milliárdot.
és 2-6főt szállít el lehet képzelni egy 20-40-60-80főt szállító busz mennyivel hatékonyabb ennél.[ Szerkesztve ]
-
SpeedR
őstag
válasz Dare2Live #827 üzenetére
"4főt tudok max szállítani egy buszban ha nem ülnek 40en akkor az már a kihasználatlan kategóriába tartozik,sokkal inkább jellemző a 80-200fő."
Távolsági járatokról volt szó. Azokon nem nagyon szoktak álldogálni hosszú órákon át, tehát egy 40-es utaslétszám szvsz már jó kihasználtságnak számít egy normál busz esetén.
A kalkulációba nem vetted bele, hogy a busz vételi ára hányszorosa a yarisénak. Továbbá az üzemeltetésben is jelentkezik némi többletköltség a busz hátrányára (nem csak az üzemanyagra gondolok), továbbá az autódat saját magad vezeted, a buszt pedig fizetett sofőrök.
De mindennek ellenére, ha veszteséggel működik egy jó kihasználtságú járat, akkor tényleg szar van a palacsintában, ebben egyetértünk.[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz speedr #498ra:
Akár, hogy nézzük egy busz összköltség/főre vetítve agyonkéne verjen akármilyen kocsit. Én úgy hozom ki az átlagom, hogy átlagban napi 30kmet megyek, ezzel szemben egy busz tippre minimum 250-300at. 4főt tudok max szállítani egy buszban ha nem ülnek 40en akkor az már a kihasználatlan kategóriába tartozik,sokkal inkább jellemző a 80-200fő. Ezt egy busz pl egy 10éves elavult D10es Rábás busz 25-35Les fogyasztással produkálja. Minimum 10-maximum 60*annyi embert szállít és 6* annyit fogyaszt. Árában mégkedvezöbbek a busz ár arányai.Nem lehet indokolni azt ami MOon folyik.
-
tomcsi23
veterán
Mamát elviszik egy körre. [link]
-
hoby36
senior tag
-
fekeandras
őstag
Hát ja elhúzni végül is bármit lehet csak rendőr meg ne lássa. Történet: egy távolabbi ismerősöm (az egyszerűség kedvéért legyen egyszerűen Ati) Suzuki Ignis-el húz egy trailert amin fent van egy lerobbant Citroen Berlingo (szabálytalan, túl nehéz). Lemeszeli a rendőr. Kiszállította a fiatal rendőr csaj és megkérte lépjen el pár lépést az autótól és nézze meg nem-e lát valami furcsát. Haverom persze tette a hülyét. Rendőr csaj felsorolt vagy 4-5szabályt amit Ati megsértett mire ez a hülye f@x megpróbálta elpoénkodni a dolgot:
- Rendőrcsaj: szabálytalanul vontat megbűntetem blablabla...
- Ati: ja az nem úgy van. Nem ez húzza azt, az tolja ezt... és röhögni kezd a saját poénján. (a rendőr nem nevet)
Ment még egy darabig a kérdezz felelek, közben becsatlakozott még egy rendőr.
- Rendőr: alkoholt fogyasztott vezetés közben?
- Ati: Áhh, vezetés közben nem. (szintén röhög)Erre a rendőrcsaj intett a kollégájának. Végül is a vége az lett, hogy feljelentették, plusz előállították vérvételre is, esetleg nem-e ivott vagy drogozott. Tréler leakaszt irány a bütykös taxi után (Ati taxizik). Onnan haza majd furgonnal vissza a trélerért.
Ahogy ezt nekem az a félkegyelmű elmesélte majdnem leestem a székről a röhögéstől.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz fekeandras #818 üzenetére
Jó elhúzza, de mégsem ugyanaz...
-
tibi666
senior tag
válasz fekeandras #818 üzenetére
egy benzines is elhúzza.
más: le kéne már mosni a kocsimat, tiszta retek.
de ilyen idegben semmi kedvem hozzá. elviszem kézi mosóba inkább jövő héten. viszont lehet, hogy kiporszívózom.[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz fekeandras #816 üzenetére
3literes motorral szerelt autó ugyanúgy elgurul 55mph-val A-ból B-be mint egy 2x akkora motorral szerelt, csak környezetkímélőbben
Aztán mikor mögéakasztja a 8 méteres 3 tonnás lakót, akkor csodálkozik, hogy nem tud felmenni az emelkedőn...
-
fekeandras
őstag
Azért ott is egyre kevesebb nagy autó fogy (értsd 6-7 literes suv)
Lassan ott is rájönnek, hogy egy 3literes motorral szerelt autó ugyanúgy elgurul 55mph-val A-ból B-be mint egy 2x akkora motorral szerelt, csak környezetkímélőbben. Amúgy jobban viszik az S osztályú merciből a CDI-t mint a Hybridet. Ez az igazán meglepő.[ Szerkesztve ]
-
bajuszati
tag
ja majd a tecsóban lesz érdemes figyelni ezeket a fantasztikus minerva gumikat.
azokra milyen cédulát tesznek -
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
törölt tag
közben rájöttem, hogy összekevertem az eredetvizsgálattal na az asszem a 18
-
F-ECT$
titán
válasz bajuszati #805 üzenetére
A vizsgának hatóságilag meghatározott ára van, mely szgk esetén a motortól függ. Az átvizsgálásnak szabad ára van, de összességében a 17K nem tűnik soknak.
A felsoroltakon túl nem árt ránézni a lengéscsillapításra, az összes fényforrásra (pl rendszámtábla világításra is), a gumikra, és az esetleges felszíni hibákra: repedt üveg, rozsdásodás, stb.
Dive ever, work never.
-
bajuszati
tag
sziasztok..
mekkora manapság a műszaki vizsga díja? 17K reális?
műszaki vizsga előtt mit érdemes átnézni?..fék, fényszóró, ülések, kormány... -
tomcsi23
veterán
Tibi, most mi van a mergáddal? Eladtad vagy kiszolgál az új jövevényig?
-
SpeedR
őstag
Hát ilyen ügyem szerencsére még nem volt. Elvileg egyedi mérlegeléssel dönt a szabálysértési hatóság minden ügyben. Szerintem sanszos hogy te húznád a rövidebbet, ha 1-1 ellen megy a dolog. Lehet, hogy még a gyorshajtásért is megkaphattad volna a magadét.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Tudom, hogy miután elismertem a szabálysértést már nincs mit tenni, kérdésem a „mi lett volna ha?” típusba tartozik. Tehát ha a rendőr azt mondja, hogy előztem, én meg azt, hogy nem előztem. (Az előzni tilos tábla tényleg ki van téve, azt kár lenne megkérdőjelezni.) Gondolom felvételt nem készített az előzésről, így az eljárás során 2 ellentétes vélemény alapján kell dönteni. Ilyenkor erősebb a rendőr szava?
A HB 10k volt. (Hozzátartozik, hogy szintén nem bizonyíthatóan, de a sebességhatárt sem tartottam be, mert útépítés miatt ez 40 km/h volt, igaz az út már majdnem kész van, csak a felező nincs felfestve.)Dive ever, work never.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest