Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voyage
aktív tag
válasz !Overdose! #123 üzenetére
Nem mindegyikre, sokkal nem is volt tapasztalatom, a mostani 1.6-os astrámra viszont igaz.
http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html
-
Voyage
aktív tag
válasz !Overdose! #267 üzenetére
Nem akarok én olyan lenni, egyszerűen csak imádom a régi, nagy kocka sportautókat.
Felőlem suzuki is lehetne az orrán, ha ugyanígy nézne ki.#271: Tartalék mindig van, most is van kb 1 misi, ennek maximum mindig a felét költöm el.
Úgynéz ki, ősök tudnak kölcsön adni, úgyhogy lesz bolt.Évi 350-ből kb kijön a móka+benzin, astra kb 150k+benzin, szóval 200-al több, de minden nap élvezettel ülök bele, élvezettel használom, és tetszik, és imádom.
[ Szerkesztve ]
http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html
-
tibi666
senior tag
válasz !Overdose! #421 üzenetére
bankár vagyok, a barátom meg kereskedő, hol járkálunk mi multiméterrel?
gőzöm nincs az ilyen dolgokról. van aki ért hozzá, majd ő megnézi.
-
barnam_
nagyúr
válasz !Overdose! #482 üzenetére
Jah a gyorsulás meg optikai tuning nem érdekel
-
Manitou
veterán
válasz !Overdose! #504 üzenetére
Úgy látom az se éppen egy olcsó márka, de betettem a listába.
Rain -X ez is valami tyúning cég
-
Rick4
félisten
válasz !Overdose! #622 üzenetére
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
7Heads Drago
veterán
válasz !Overdose! #690 üzenetére
2 rossz közül én is a Cliot venném
Miért rossz?
Kisautók között szerintem nagyon is jó. Annak idején (az enyém 2000-es) kevés kisautónak volt 4 csillagos törés tesztje. És ez azóta csak fejlődött. Illetve szerintem az 1,4 16v motort nagyon eltalálták a Renaultnál. És ahogy tudom az 1,5 dci-jük is elég jó.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
klambi
addikt
-
!Overdose!
őstag
válasz !Overdose! #694 üzenetére
És a Nissan Almerát majdem kifelejtettem.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
7Heads Drago
veterán
Néztem már Yarist is és nem tetszett. Egy rakás dolog ami alap a Clio-ban és a legtöbb autóban, az nincs benne. Nekem nem tetszett.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
SpeedR
őstag
De ha dizelre van szüksége, akkor ezek kiesnek. Japánok kicsit későn kapcsoltak és a cr dizel sokáig nem is volt ezekben.
Egyébként nincs baj a Cliokkal, egyik barátomék cégénél ilyenek futnak, és elégedettek velük. -
tomcsi23
veterán
válasz !Overdose! #726 üzenetére
Mi most a kira'?
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Voyage
aktív tag
válasz !Overdose! #728 üzenetére
Citröen, Renault, Peugeot...
[ Szerkesztve ]
-
Voyage
aktív tag
válasz !Overdose! #730 üzenetére
Renault Megane II vagy esetleg Laguna 2, vagy Pug 307?
-
Voyage
aktív tag
válasz !Overdose! #743 üzenetére
Accordban, és Passatban nem, de merciben többet is, renaultban úgyszintén.
Ok, Accord-al nem a megbízhatóság terén van probléma, ezt elismerem, honda jókat gyárt ebből a szempontból, hanem használat során kopó alkatrészek kerülnek hozzá jó sokba.
Mondjuk csak civic-em volt, nem accord-om, de ezerszer drágább volt hozzá bármi, mint a mostani astra-mhoz.2 autós topikot olvasok kb, de ma nem nagyon néztem még sehova.
De itt azt írta, feketén fehéren, hogy inkább eljött, és nem vett semmit, mert neki se merci, se bmw nem kell.http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html
-
Voyage
aktív tag
válasz !Overdose! #746 üzenetére
Faternak volvo-ja van, a civic-emhez a gyári alkatrész drágább, mint a volvo-hoz. Gondolom merci is akörül adja, mint volvo, vagy bmw, audi, stb.
Accorddal nem, vezettem, de max 20km-et. Passattal csak a régivel, az újjal nem.
Pedig egy új passat nekem bejönne, kár, hogy nagyon drága a dsg váltóval szerelt...tibi666: Renault Ugricsnál vette, és oda is hordta szervízbe, ugye garancia miatt.
Olvastam már, hogy édesapád meg van elégedve a laguna-val, és baja sincsen, de ő szerencsésnek mondhatja magát. Rajta kívül több százezren nem.
Anno én is elgondolkoztam a laguna-n, de inkább egy astra, amivel szinte nincs gond, mint egy laguna, amit havonta 2-szer vihetek szervízbe.
Azt mondjuk megértem, hogy lexus-ok nem tetszenek, nekem se különösebben, infinitytől meg egyenesen hányok, de ezeknél megbízhatóbb autót nem nagyon találni.
De lelked rajta, én semmi pénzért nem ülnék egy merciből laguna-ba. Inkább egy 10 éves merci, még ha kell is rá költeni, mint egy új, 0km-es laguna. Akár ugyanazért a pénzért is.http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html
-
Voyage
aktív tag
válasz !Overdose! #749 üzenetére
Na ja, de szfváron nem nagyon van más márkakereskedés, emiatt hordja oda, nem magánhoz, aki még értene is hozzá...
Na ja, de ha olyat veszek a kocsiba, ami nem gyári, és nem velük szereltetem be, ugrik a garancia. Ez a probléma.
És akkor az ember kénytelen megvenni a gyári cuccokat, mszervízben, hogy gari megmaradjon...http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html
-
Voyage
aktív tag
válasz !Overdose! #752 üzenetére
Én arra utalok, hogy drágák az alkatrészek. Faternak cég fizeti a szervízt, úgyhogy emiatt viszi a kocsikat márkaszervízbe, mert rendes számlát adnak. De ettől függetlenül a civic-hez drágább az alkatrész, mint a volvo-hoz. Remélem már érthető.
Nem vállalom, mert nincs a közelemben merci szalon.
-
fekeandras
őstag
válasz !Overdose! #857 üzenetére
Akkor 90%-ban jól értettem.
-
neduddki
nagyúr
válasz !Overdose! #857 üzenetére
HI!
kaptal mar jelolest npt-re???:- )))
udv
neduddki
mod: mer ha nem akkor most igen:- )
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
fekeandras
őstag
válasz !Overdose! #1018 üzenetére
Bizony. Mint ez összes többi 'ikszprovidos'
-
_Voyage_
aktív tag
válasz !Overdose! #1054 üzenetére
Jó, akkor hordjuk. Igaz, hülyén fogalmaztam.
Egyébként valóban nem fér be 4 gumi meg 4 felni a kocsiba.
Csomagtartóba kalaptartó nélkül 2, hátsó ülésre nagyon nehezen kettő. Na jah, és a felnik?Valóban ne lovagoljunk, mert úgyse fogom máshova vinni, mivel mind a 3 kocsira ott veszünk bármit, oda hordjuk szervízelni, ha defekt van, ingyen csinálja, idéntől ingyen tárolja a kerekeket, és nagyon korrekt áron veszi meg tőlünk, ha kell neki valami. Mellesleg meg az apja fater régi ismerőse...
- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
_Voyage_
aktív tag
válasz !Overdose! #1075 üzenetére
Bhászkijj, valaki ennyit leírhatott volna első körben is, nem értetlenkedek itt egy sort.
Szóval akkor sorry mindenkitől, így már másabb a kép.- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
VR6-Fan
veterán
válasz !Overdose! #1075 üzenetére
de ezt is leírtam már a másik topikban
Voyage: ahogy Overdose mondja úgy van.
a kocsi lendülete forgatja a motort ennyi, aztán rendszerenként eltérően ~1500rpm-től újra megindul a befecskendezés az alapjárathoz előre beállított mennyiségen.
amit ha nem megfelelő valami akkor a rendszer korigál (pótlevegő tolattyú/alapjárati motor/elektromos folytó szelep/ satöbbi satöbbi... alapjáraton pont annyi benzint kapnak a motorok hogy átforduljanak , illetve hogy a keveréknél kb meglegyen a lambda 0,9-es arány (azaz ez még szegény keverék).
ha valamit nem értesz kérdezz, mindenki szokott.
[ Szerkesztve ]
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
fekeandras
őstag
válasz !Overdose! #1082 üzenetére
Nem. Dehogy.
#1080 gog: off topikban offolni. Gyááá...
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz !Overdose! #1086 üzenetére
Csak azt nem értem, miért nem három egyforma kocsival csinálták meg, hogy az egyiken ugyanolyan négy téli gumi, a másikon csak kettő, de az elől, a harmadikon meg kettő, de hátul.... És akkor onnan nincs miről beszélni..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Winner_hun
titán
válasz !Overdose! #1216 üzenetére
Zöld vagy sárga, valószínűleg utóbbit.
De ez még odébb van, sajnos nagyon Mondjuk nem baj, első fékeken pár év van még, a hátsók lennének lassacskán cserések...[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
tomcsi23
veterán
válasz !Overdose! #1220 üzenetére
Hali!
Ez a dsp nem nyikorgászott enyhe fékezéskor
-
tomcsi23
veterán
válasz !Overdose! #1222 üzenetére
Az fain. Használat közben mik a különbségek?
-
tomcsi23
veterán
válasz !Overdose! #1224 üzenetére
Hát ja, az már gáz, ha normál használatban is elmelegszik, de ugye sok helyen spórolnak ezzel is. Lényeg, hogy probléma megoldva.
-
Geryson
addikt
válasz !Overdose! #1234 üzenetére
Azt hiszem 3.000 kg, de akkor szted nézzem meg ott először? Azért gondoltam, hogy a jogszabályt kellene megtalálnom, mert ismerve ezeket, mindig kevesebb van ott engedélyezve mint amit bír.
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Geryson
addikt
válasz !Overdose! #1236 üzenetére
Jaja, ezt megtaláltam én is, de mondjuk én nem így értelmeztem, de valóban igazad lesz, ez így akkor már érthető! Örök hála!
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
VR6-Fan
veterán
válasz !Overdose! #1294 üzenetére
két óra is van kapásból (autó max azért kell hogy megtud hajtani, de meglehet oldani megfelelő táppal is)
egyiknek az a hibája hogy ezek 300e km után nem számolnak tovább.
na most ezen az órán található egy HCF4040BE típusú IC, amely ezt végzi. Nos ennek a jószágnak ugyan van egy reset lába, de arra mit kéne kötnöm, illetve vettem is ilyen IC-t egy marékkal kb... a kérdés az hogy ha kiforrasztom és beforrasztóm az eredeti helyébe az újonnan vásároltat akkor vajon kezdi szépen 0-ról a számolást 300e-ig vagy ezek van valami féle "program" amit át kéne tölteni?nos a másik órával meg az a probléma, hogy kb 30perc használat után a digitális része
teljesen lekapcsol?!mind két óra CE1-es (régi típusú, az újaknál írható eprom van erre a célra, az teljes mértékben állítható), ha kell gyári VW leírással tudok szolgálni, angol illetve német nyelven.
hol is voltál?
[ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
válasz !Overdose! #1296 üzenetére
Jól van, azt nagyon meg köszönném! főleg a km 0-ázás lenne a fontos.
Hát passzolom Észak pesten kik vannak (dél buda tájékán vagyok ismerős..), talán a Cseke Team vagy RS Team.
-
VR6-Fan
veterán
válasz !Overdose! #1298 üzenetére
első genes mind a kettő 7k-sak.
mint írtam a fő kérdésem az hogy a HCF4040BE tipusú IC számlálja a km-ket és hogy elég ha beforrasztok egy új IC-t a régi helyére és nulláról kezdődik a számlálás vagy..? (illetve ezzel tudok e kárt tenni az órában?)
illetve ha megnézítek a leírását a cucc-nak van egy reset lába, kérdés arra mit kell kötnöm hogy valóban reset-eljen?
-
Szólista
senior tag
válasz !Overdose! #1358 üzenetére
2 eset lehetséges:
1.szlovákiai magyar,aki hirdeti magyarságát
2.magyarországi magyar aki odaát vette az autóját és megspórolt több milliót.
Szerintem a 2. verzió a valós[ Szerkesztve ]
Nem vagyok normális. Na és?!
-
zoo8800
veterán
válasz !Overdose! #1395 üzenetére
Az eredmény őt igazolja.
Na meg a japókat, hogy qvajó technikát gyártanak.rip and tear, until it is done
-
zoo8800
veterán
válasz !Overdose! #1397 üzenetére
Tommi Mäkinen 4x rali világbajnok, ergo tud vezetni. Egy videó alapján akarod eldönteni, hogy jó kört ment-e vagy sem?
Még ha szemre hibának is tűnik, nem biztos hogy nem úgy volt a leggyorsabb.rip and tear, until it is done
-
dízelracer
őstag
válasz !Overdose! #1399 üzenetére
Én nem vagyok valami nagy spíler de pár kanyart teljesen másként vettem volna. Ettől függetlenül rám verne vagy 3percet...
-
V.Stryker
nagyúr
-
tomcsi23
veterán
válasz !Overdose! #1653 üzenetére
Jáj dikk, hát ez.
(#1651) dízelracer: na, ez a másik.
[ Szerkesztve ]
-
dízelracer
őstag
válasz !Overdose! #1665 üzenetére
Nekem rögtön egy ismerős motorja jutott eszembe. 125ccm és valami 25lóerő vagy mennyi (persze papíron nem). Valami öregebb fajta Suzuki kross/enduro. Na arra már hivatalosan is ráülhet majd bárki egy mindössze öt órás képzés után. Még az is aki eddig maximum csak fényképen látott motort és azt se tudja eszik-e vagy isszák.
Már előre látom, tavasszal megindul a természetes szelekció...
-
MIFtIli
aktív tag
válasz !Overdose! #1740 üzenetére
Van egy spéci töltőm, akkor rárakom. Lehet úgy is tölteni, hogy nem veszem ki, csak rácsatlakoztatom a töltőt?
-
30z.Samu
félisten
válasz !Overdose! #1823 üzenetére
Igazából egy Kft-t találtam, ami ilyenekkel foglalkozik, íme a honlap. Ide is érdemes benézni? Ugyanolyan az érvényessége, mintha okmányirodában csináltatnám?
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz !Overdose! #1825 üzenetére
"Mondasz" valamit...akkor marad az okmányiroda. Köszi szépen! Bár az eredetvizsgálat miatt valószínűleg el kell mennem hozzájuk.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
tomsics
senior tag
válasz !Overdose! #1868 üzenetére
Igazából nem is értem, hogy jelenthetsz ki ilyet, ha ezen a garnitúrán kívül nem használtál még téli gumit.
Vezetem még a céges kocsikat is ,nem is keveset és azokon mind téli van fent.Ha kimerészkedtél volna a városból, esetleg utadba esett volna egy közepesen komoly emelkedő, akkor párszor elkéstél volna a melóból
Falun lakom ,Somogyban.Domb is akad szép számmal,csak nem hülye gyerek módján kell tolni neki és eltudsz menni szinte mindenhol.
De én itt le is zárom a vitát.
░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
hoby36
senior tag
válasz !Overdose! #1905 üzenetére
Köszönöm.Nem tudtam róla,hogy a kocsimban van.A motortérben találtam.
A logikában semmi sem véletlen!
-
hoby36
senior tag
válasz !Overdose! #1907 üzenetére
Találtam egy távirányítót a kesztyűtartóban,fel is villan ami led van rajta,ha benyomom a gombot,de semmi sem történik.Se fény,se hang...
A logikában semmi sem véletlen!
-
Melack
veterán
válasz !Overdose! #1953 üzenetére
Ok.
Akkor már csak a fotókat várom az 1.4-es Nubiráról.Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
aero.
veterán
válasz !Overdose! #1988 üzenetére
Nem emlékszem.
Majd megnézem, de nekem az rémlik. Bár egy youtube videóba is az van, igazad van. A lényegen nem változtat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest