Hirdetés
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz
espista #10056 üzenetére
Nem, hiszen 25-öd részre oszlik minden mp, tehát 50 méter 25-öd részét: 2 m-t közeledik egymáshoz két képkocka között a két, 90-el szembehaladó autó.
De nem igazán ez a lényeges, hanem egy képkocka exponálása alatt mennyivel mozdulnak el az autók, amihez az (elektronikus) záridőt kellene ismerni - ami lehet 1/100-nél is hosszabb, de akár 1/1000 is, a fény mennyiségétől függően...
(mindenesetre 1/100-al valóban 0.5 m az elmozdulás, ami értelemszerűen elmosódottabb, mint a városban, max. félekkora különbség) -
-
-
Upo
addikt
válasz
espista #9618 üzenetére
Én meg ezt néztem, tesztek szerint ennek sincs rosszabb képe. Ez nekem olyan setup and forget kamerának tűnik. Fix tápos, ráadom a gyújtást - elindul, megállok - megáll. Nem feltűnő, nem kell fel-le tapasztgatni, dugdosni. Kijelző amúgy se kell, egyszer belövöm mobilról és kész. Nézegetni akkor akarom ha esemény van, az meg remélhetőleg nem lesz.
Az A118C-t nézegetem még én is, de a másik a tükörrel egybeépítve nekem szimpatikusabb, az A118C jobban kinéz utólagos cuccnak, ráadásul szivargyújtós tápolású, ami nem tetszik. És úgy a gyújtás ráadását se érzékeli. GPS nincs egyikben sem, kérdés hogy az A118C AR0330 szenzora vagy a Junsun SONY IMX 322-je lehet jobb?
Most tényleg jó áron van ez az A118C klón, bár mintha írták volna hogy gyengébb az optikája mint a viofo-nak. Ha már veszek, akkor inkább legyen 5e-el többért normális nem?Vagy van valami érv amivel lebeszéltek a Junsun-ról, esetleg valami extra ami miatt mégis az A118C - B40C klónt érdemes inkább venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- Apple MacBook Air 15" M3 Chip 16GB 256GB - éjfekete - bontatlan új - 3 év garancia
- I5-4460/GTX 1650 OC/16GB RAM/500 GB SSD
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 32/500GB RADEON PRO 5300M, ÚJ,GYÁRI AKKU, Üzletből, 27% ÁFÁS ár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest