- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz
espista #10056 üzenetére
Nem, hiszen 25-öd részre oszlik minden mp, tehát 50 méter 25-öd részét: 2 m-t közeledik egymáshoz két képkocka között a két, 90-el szembehaladó autó.
De nem igazán ez a lényeges, hanem egy képkocka exponálása alatt mennyivel mozdulnak el az autók, amihez az (elektronikus) záridőt kellene ismerni - ami lehet 1/100-nél is hosszabb, de akár 1/1000 is, a fény mennyiségétől függően...
(mindenesetre 1/100-al valóban 0.5 m az elmozdulás, ami értelemszerűen elmosódottabb, mint a városban, max. félekkora különbség) -
-
-
Upo
addikt
válasz
espista #9618 üzenetére
Én meg ezt néztem, tesztek szerint ennek sincs rosszabb képe. Ez nekem olyan setup and forget kamerának tűnik. Fix tápos, ráadom a gyújtást - elindul, megállok - megáll. Nem feltűnő, nem kell fel-le tapasztgatni, dugdosni. Kijelző amúgy se kell, egyszer belövöm mobilról és kész. Nézegetni akkor akarom ha esemény van, az meg remélhetőleg nem lesz.
Az A118C-t nézegetem még én is, de a másik a tükörrel egybeépítve nekem szimpatikusabb, az A118C jobban kinéz utólagos cuccnak, ráadásul szivargyújtós tápolású, ami nem tetszik. És úgy a gyújtás ráadását se érzékeli. GPS nincs egyikben sem, kérdés hogy az A118C AR0330 szenzora vagy a Junsun SONY IMX 322-je lehet jobb?
Most tényleg jó áron van ez az A118C klón, bár mintha írták volna hogy gyengébb az optikája mint a viofo-nak. Ha már veszek, akkor inkább legyen 5e-el többért normális nem?Vagy van valami érv amivel lebeszéltek a Junsun-ról, esetleg valami extra ami miatt mégis az A118C - B40C klónt érdemes inkább venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- Külpolitika
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest