- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
-
LOGOUT
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
TUDJUK, hogy nincs szükség GPS-adatokra, mert történetesen van elegendő tapasztalat.
Éppenséggel nekem is van némi tárgyalótermi tapasztalatom, ráadásul százas nagyságrendben volt szerencsém valós esetek felvételeit is tanulmányozni, és ha nem is vagyok profi szakértő, de tanultam a témáról.
Amint a többiek is helyesen írták: egy tökéletesen ellenőrizetlen eszköz adatait hivatalos szakvéleményhez még véletlenül sem lehet felhasználni. Más kérdés, hogy a képtartalom alapján kalkulált adatok ellenőrzéséhez jöhet jól, de ennél több kizárt.
Nem egy és nem két olyan videót láttam, ahol a GPS pontatlansága bűnösség / ártatlanság kérdését éppen tévesen megfordította volna.
Az, hogy valakit "megnyugtat", megértem. Én is szeretem az ilyen adatokat látni. De kérlek, ne jelents ki olyan megállapításokat vastagon, aláhúzva, amelyekről fogalmad sincs.
Azt, hogy a jövő mit hoz, nem tudhatjuk. Láttunk már cifra dolgokat. Olyasmit viszont talán ne vizionáljunk, hogy ellenőrizetlen, tökéletesen hiteltelen eszközöktől várjunk bizonyító erőt.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest