Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pajaca
csendes tag
Sziasztok,
Úgy tűnik végleg megadja magát hőn szeretett Saeco Talea Giro gépem. A touch panelt már kétszer javítottattam ellenállás növeléssel de fél év után megint nem nagyon érzékeli a főzés gombot
Emiatt szeretnék venni egy olyan automata presszófőző gépet ami le tud legalább ugyanilyen jó kv-t főzni. Nekem ez a kv amit a talea giro főz nagyon bejött. Nem kell tejhabositó mert van külön rá egy gép. A lényeg hogy "finom" kv-t főzzön.
Tudnátok vmit ajánlani?
Láttam itt fentebb hogy a Tchibo kv főzőjét ajánlották párszor. Kacérkodok új Saecoval is mondjuk egy Xelsis-el 250-ért megkapható, többet most nem tudok rá szánni. Teljesen bizonytalana vagyok leginkabb vennék mégegy Talea-t használtan de az is 100 körül van egy felújított és ez már tíz éves gép.....
Előre is köszi
-
pajaca
csendes tag
Tchibo most dec31-ig akciózik. 20%akció.
-
pajaca
csendes tag
Addig nézegettem a kv főzőket míg asszony vett egy tesztet. Nemtudom mennyire hitelesek ezek, de
A Jura d4 jó magas osztályzatot kapott
Saecobol a xelsis fért csak bele a csapatba de nem túl fényesen muzsikált
Ha presszó értékre szűrök akkor a Delonghi Ecam 350.15.B a legjobb ár/presszó gép.Kicsit sem segített nekem ez a teszt inkabb csak több kérdést vetett fel nálam 😂
-
pajaca
csendes tag
válasz RocknRoller #4604 üzenetére
Sztem ebben az árban a Tchibo gépe tökéletes, mindenki dicséri. Most azon is van akció.
-
pajaca
csendes tag
Mióta elkezdtem kávéfőzőt nézegetni a jó öreg régi Saecom megjavult, pedig semmit sem csináltam vele. Még hogy a gépeknek nincs lelke, szerintem beszart hogy kidobom
-
pajaca
csendes tag
Nah tegnap megrendeltem a Tchibo esperto-t én is. Végleg megadta magát a Saeco talea ring plus-om. (egyetlen bajom hogy péntekre jön meg :s )A touch panel fözögombja már semmit nem érzékel, több ellenállást nem tudok rakni a vezérlésbe, mert akkor sem lesz jó. Keresek majd egy donort ha lesz olcsón és B tervnek jó lesz majd..... Ha esetleg tudtok rossz Ring plus-os gépet aminek csak a touch panelja jó akkor irjatok rám pls.
-
pajaca
csendes tag
-
pajaca
csendes tag
Nem is az ereje ami hiányzik. Hanem az íz. De a Talea szar kvbol is jót főzött, így hozzászoktam a jóhoz. Teljesen más ízek jönnek ki a két gépből.
Talea-nak a presszoja is inkább cremas jellegű volt, az cremaban nagyon ott van.Intense-t kiprobalom doppioval hátha bejön.
Amúgy vhogy vmi isteni csoda történhetett mert németből találtam egy vezérlőegységet a taleahoz :) remélem jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Ukrajnai háború
- Óra topik
- Vicces képek
- Mobil flották
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!