Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Notes
senior tag
Nos. Megnéztem a #239-et. Kicsit zavarosnak tűnt, bár lehet csak azért, mert nem vagyok autóvillamossági szerelő. Nagyjából a következő a véleményem:
Nyilván minden autót el lehet lopni, mert egy trélerre felhúzzák és kész, de azért azt hiszem megállapíthatjuk, hogy nem ez az általános.
Én abból indulnék ki, hogy az illető tolvaj bejut a kocsiba, szokásos módszerrel próbálja indítani, az indítómotor teker, de mivel nincs gyújtás a motor nem indul be. Nyilván bizonyos idő alatt megtalálható, a megszakító, de ha ehhez le kell bontani a fél műszerfalat, akkor nincs az az idióta tolvaj aki nekiáll ezzel bűvészkedni, mikor teli a parkoló ennél sokkal könnyebben ellopható kocsikkal. És ez a lényeg. Nem lehet lophatatlanná tenni egy kocsi, arra kell törekedni, hogy a nehezebb préda elriassza a tolvajt, és egy másik, könyebb, kisebb kockázatot rejtő áldozat után nézzen. -
Notes
senior tag
Szerintem lopás ellen a legjobb egy titkos kapcsoló ami megszakítja a gyújtást. Ha otthagyod valahol a kocsit akkor lekapcsolod és kész, a saját kulcsával sem tudják elvinni a járgányt. Persze tényleg jól el legyen dugva, és ne a márkakereskedésben szereljék be!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- DUNE médialejátszók topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Óra topik
- További aktív témák...
- Pixel 7 pro 128/8
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest