- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mufi
senior tag
Sziasztok,
nem találtam ehhez hasonló témát, remélem az adminok szabad utat adnak hozzá.
Ebben a topicban egy kicsit az autóiparba tartozó szabványokról/képzésekről szeretnék témázni, jöhetnek SQA illetve gyártástámogató, de akár folyamatmérnökök is akiknek van tapasztalata autóipari környezetben.
Régóta tervezek saját költségre valamilyen képzést, mivel sajnos a cég ahol dolgoztam ezt nem hagyta jóvá, ami azt jelenti, hogy bár az elmúlt 10 év alatt autóiparban dolgoztam minőségbiztosítás területen, a pozícióm nem engedte, hogy ezeket megtanuljam (feltételezem azt gondolták, hogy ha ezeket a képzéseket megkapom, akkor "dobbantok").
Pillanatnyilag a TÜV Rheinland InterCert Kft. ajánlatait nézegetem, konkrétan VDA 6.3, FMEA és IATF tréningek érdekelnek. Nézegettem az itthoni kínálatot és lehetőség bőven van, viszont nem tudom ezek közül melyek az "elismertek", jobb hírnevű cégek.
Árban is melég nagy eltérések vannak, ez most nyilván nem számít annyira, fontos lenne, hogy elismert cégnél "tanuljak". Mit gondoltok erről, van -e itt autóipari folyamatmérnök, auditor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest