Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
polar-x
tag
Sziasztok! 25.000ft-ig melyik fejegységet érdemes megvenni?Melyik a legjobb ebben az árfekvésben? Cd nem kell,elég ha olvas pendrive-ot vagy sd kártyát!Eddig egy Blaupunkt London MP48 volt benne ami 5 éves és szeretném lecserélni!
-
polar-x
tag
Sziasztok! Tudom hogy unalmas vagyok már,de melyik fejegységet vegyem meg? ALPINE UTE-72BT vagy JVC KD-X250BT vagy Pioneer deh3500 nem tudok dönteni! Melyik jobb hangminőségben? Blaupunktom(London Mp48) volt előtte! Szólnak ezek olyan szépen?
[ Szerkesztve ]
-
polar-x
tag
Sziasztok!
Kicseréltem a kocsimban (Golf 3) a fejegységet egy Pioneer DEH X5500Bt típusra. Hangszórók a gyáriak vannak még,de le akarom őket cserélni mert eléggé "sziszegős" a hangzás a kocsiban (EQ-t állítottam) Mit javasoltok nekem a két első ajtóba max 25.000Ft-ig? Mi a véleményetek a fejegységről?Konfig: 2 gyári csipogó műszerfalon + 2 "16,5"-ös ajtó hangszóró + mélyláda (30W) fejről hajtva + gyári kábelezés
-
polar-x
tag
válasz kavics325i #30174 üzenetére
De nem értitek hogy a házimozi mélyláda is 4 OHM-os !!
-
polar-x
tag
Sziasztok! Vettem egy Audio System Mx165 plus szettet a kocsiba,de nem szól valami szépen,egyszerűen nem bírom beállítani,már kis hangerőn is kezd torzítani meg valahogy olyan fura a hangja. bekötésen nem változtattam sokat,kivettem a gyárit és betettem a helyére (VW Golf 3) a fejtől elmegy gyárilag a kábelezés a két magas sugárzóba (gyárit hagytam) majd onnan jön le az ajtóba full gyári kábelezés a fej Pioneer DEH-X5500BT ja és még külön ( 1L,2 R, 3Sub)csatornán a fej hajt egy kis mélyládát (30W passzív 4 ohm) .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs