- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
Én is így gondolom. Ezért is várok javaslatokat, legjobb lenne konkrét szub típusra, olyanra, amit ezzel a kis vassal megfelelően meg lehet hajtani. Tehát nem érdekelnek ilyen 1000W RMS körüli szörnyek, 3-500W szerintem pont alkalmas, csak mi? Éreztem én a JBL-el, hogy elfogy az erő sok esetben, nagyobb hangerőnél. Alacsony teljesítményen nincs gond, de hát az ember azt szeretné, hogy mikor az a mély ott van a filmben, akkor lehessen azt érezni is. Most nem akarok én ilyen Black Hawk Down-os 6-7Hz-et (31sec-nél), meg Edge of Tomorrow-s 10Hz-et, de 20Hz környékéről már jó lenne valamit hallani (érezni). Sok YT videóban látni, hogy autós szubokat használnak házimozi célra, de azokat nem hogy itthon, de még nyugat Európában is bajos beszerezni. Megoldható, biztos, de ha van vállalható, itthon is kapható modell/modellek, megpróbálnám azokkal, lehetőség szerint.
Mint írtam, az átalakítástól sem zárkózom el, akár teljesen meg is szüntetem a jelenlegit, ha egy jó tippet kapok...
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bestbuy játékok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- OTP Bank topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest