- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lien
aktív tag
válasz
solyomsherif
üzenetére
Meg fogom próbálni ezt az IFC model exchangert, köszönöm, így már lehet rá tudok rakni a falra elemeket. ^^
Jelenleg a saját templatemet próbálom összehámozni úgy-ahogy és ez rengeteg energiát emészt fel, hogy familiket is találjak amik normálisak meg magamnak is létre kell hozni párat.
Az egyik nagy problémám aminél feladtam a dolgokat az a titleblockok egyedivé tétele. Hiába paraméterezem be, egyszerűen nem tudom megcsinálni azt, hogy ha beírom a 500x297-es méretet akkor ne random csússzon el a tervlap, hanem maradjon a jobb oldala a helyén a sarokpecsétes résszel pinnelve a bal oldala meg mozogjon. Interneten írták, hogy kell egy annotation generic model és csak egy sima common text-t kell létrehozni majd bemásolni a titleblockba és ez megold mindent, de magát ezt a generic modelt nem tudom hogyan használjam, túl rövid volt a leírás amivel nem értettem meg a helyzetet.Anno azt az 1 .ifc fájlt amit kaptam (~1300 m2-es tornacsarnok) azt bemásoltam újra, gyakorlás ként megcsinálom a diplomamunkám tervezési részét revitben is, hogy ha a templatem már rendesebben klappol(persze előbb magát azt a diplomamunkát is még össze kell rántanom egy hónap alatt
). Sajnos vannak elemek (anemosztát, csőanyagok, fittingek) amiket magicad nélkül megszívok, hogy nincsen meg és úgy érzem kénytelen leszek mást használni, pl. Rehau gyártónak a csövei egy ilyen eset, hogy használnám de nem tudom... Egy exe fájlt letöltöttem a honlapjukról telepítettem de semmit nem telepített, pedig jó lenne az Ő vezetékrendszerük...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
). Sajnos vannak elemek (anemosztát, csőanyagok, fittingek) amiket magicad nélkül megszívok, hogy nincsen meg és úgy érzem kénytelen leszek mást használni, pl. Rehau gyártónak a csövei egy ilyen eset, hogy használnám de nem tudom... Egy exe fájlt letöltöttem a honlapjukról telepítettem de semmit nem telepített, pedig jó lenne az Ő vezetékrendszerük...