- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Az Oracle hack
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi325
tag
válasz
T0mBd1gg3R #46203 üzenetére
Én is 10 millás autón kezdtem, nem fog leolvadni az fényezés ha valaki ésszel csinálja. Én is megkérdeztem mivel érdemes kezdeni meg utánaolvastam, pont jól csinálja. Azzal lenne baj ha csak úgy összevásárolgatna mindenfélét és nekiállna izomból csiszatolni és azzal a kérdéssel jönne ide hogy hopp itt eltűnt az autó színe mit kenjen rá h újra legyen ott festék...
-
BigBlackDog
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #46203 üzenetére
Nem azon akarok tanulni. Ez lehet, hogy nem volt egyértelmű.
Próbaelem lenne a célpont első körben, amin látom, hogy egyáltalán mennyire vagyok "veszélyes". Mondjuk a korábban leírtak és máshol olvasottak alapján is egy excenteres géppel nehezen lehet elrontani. Kézi polírral már egy ideje játszadozok. Eddig gond nem volt, a kisebb hibák azért jelentősen enyhültek, de nem túl hatékony nagyobb felületen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 96 százalékos modellel bővült a Keychron K Max szériás billentyűzetkínálata
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen program, ami...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Tab A9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest