- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
weres78
senior tag
válasz
Magnum_ #29733 üzenetére
Tapasztalatom alapján a kimondottan egylépcsős polírok inkább feltöltik a karcokat (menzerna, 3m, scholl amivel volt dolgom), nem fizikailag tüntetik el, vagyis nem "csiszolják" le a sérült réteget. Látványosnak látványos, de pár mosás és éppen ott tartunk, ahol előtte. Megjegyzem, ha valóban nagyon apró a karc, azt kiszedik...
Minőségben szerintem az a sorrend ahogy felsoroltam őket.Olcsóbb megoldás lehet ha esetleg befektetsz egy Wolf’s durva és egy finomabb polírra. Ezzel két lépésben egy közepes párnával igen szép eredményt lehet elérni. Különösebb kockázat nincs, nem dolgozik durván, hosszú ideig nedves marad, szerintem könnyű vele dolgozni, ár-értékben pedig nagyon jó. Viszont lényegesen tovább tart velük a munka nekem, mint mondjuk egy megfelelő Menzerna párossal, de saját autóval ez nem olyan fontos szempont...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest