- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
#00809728 #5926 üzenetére
Tulajdonképpen a bringám kerék agyait akarom lefesteni, olyan pirosat akarok amely napfényben nincs narancs árnyalata, és nem olyan egyszerü tompa színt akarok, hanem olyat amelyik szinte világit, de nem metalizált és se nem elox fényezésü, gyöngyház festékre gondoltam kemény akrillakkal felüllakkozva, talán egy Mazda2-n láttam olyan pirosat, de az erős napsütésben egy pici narancs színezése is volt. Arra gondoltam hogy a fehér alapfestékre egy sötétebb pirosat fújok, majd rá vékony rétegben (hogy kissé áttetsző legyen a sötétebb) a gyöngyházas Mazda pirosat, majd persze az edzős akrillakkot. Még sosem láttam élőben gyöngyház fényezést. Ja és ezt ezt a vázat szépitgetem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest