- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Nem teljesen vág a témába, de nem találtam megfelelőbb helyet a kérdésemnek.
Adott egy Daewoo Lanos, ezüst színű, oldalán megviselt műanyag díszcsíkok. Mivel ezek elég csúnyák voltak már, vettem a bátorságot és lehúztam őket. Csak ragasztócsíkkal volt felragasztva, semmi csavar, szóval a helye nem is látszana. Annyi a gond, hogy a ragasztócsíkoknak maradt néhány maradványa, ami elég csúnya ha ráragad a por.
Hogyan tudnám ezektől megszabadítani? Körömmel próbáltam "felkapargatni", de ahhoz túl erős. Csavarhúzóval nem akarom összekarcolni. Próbálkoztam még hígítóval, körömlakklemosóval, de még ecettel is. A koszt lehozták ugyan róla, de a ragasztócsíkot nem, aztán hamar újra ráragad ugye a sok por...
Kicsit hosszúra sikerült, de azért köszönöm, ha valaki szakít rá egy kis időt és elolvassa! Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest