Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Kalandor: ALZA vagy eMAG?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Az Oracle hack
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
d4d
tag
válasz
Petyal #50758 üzenetére
Igen, ott vannak az ülésen. Nagyon tartós, de a fa nyél, mivel nem lakkozott, eléggé elkoszolódik idővel. Nem annyira esztétikus.
Hentes: Használom, szeretem csak megvan a helye (főleg műszerfalon) és próbálom beosztani. Plusz van olyan felület vagy szennyeződés ahova kicsit több power kell, ha haladni akarok. A polirtechesek azt mondták hogy az mzr jobb anyag kompatibilitással rendelkezik mint a gs beltérben. Én is kérdeztem mert ugye a ph értéke mindkettőnek ugyanaz. Egyébként illatra is kellemesebb frissebb az mzr és látványra is jól néz ki, neonzöld. Ha belefutok egy swiftbe mindenképp tesztelni fogok a kilincseken.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pavilion X2 Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gar
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- ASUS X570 Plus - Ryzen 7 5800X - ROG Strix RTX 3090 - 32GB DDR4 - 2TB m2 SSD - Noctua NH-D15S Black
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest