- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
mai kalandtúrám megvolt a gumisoknál...
már rettegés fogott el, hogy a felnikre kell rárakni a gumiat és nem csak felnicsere.. bár akkor nem kellene mennem, hanem magam megtudnám csinálni, csak hát 4 felni egy vagyon, szóval marad a gumiköpeny cserélgetés.
beállok, srác már emeli is le a légkulcsot. kérem, hogy figyu tesó, ha lehet akkor maradjunk a manuális megoldásnál, mert a légkulcs szétbarmolja a krómozott anyákat. mondja, hogy a kerékőrt mindig kézzel veszik le, mondom hogy tudom, de én az anyákról is beszéltem. erre ő: MINDET??? mondom igen.
majdnem dobott egy hátast és beletörődött... csak lecsavarozta. 4 kerékőr, és 16 anya. pfff, marha nagy meló volt, tényleg..
ja igen, előtte nem fért be a kocsi alá az emelőgép egyik karja, erre nekiakartak a doblemeznél emelni.. azt hittem rosszul látok, majdnem üvöltöttem, megálltak. nézek hogy hogy emeljék meg hogy aláférjen a kar.. hát ezt a balfasz brigádot, alányúlok, be doblemeznél, és emelőpont mellett megfogom az autót és láss csodát befér... igaz, félig mocskos lettem, de inkább egy piszkos ruha mint egy kiálló doblemez...
már a guta kerülgetett, de aztán a srác belejött és nagyon korrekten lecserélte a gumikat, új gumifelrakó gépeik vannak és semmit se karcolt a fehér felniken. aztán visszacsavarozta kézzel és még futotta nyomatékkulcsra is erejéből..
na 4 csere meg centriozás, ird és mondd, 5600 pénz. elképesztő...... minden 45 perc várás és 45 perc szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Hálózati / IP kamera
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Jövedelem
- Napelem
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged