Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Olyan kérdésem lenne.. arra gondoltam, van nekem egy fasza parfümöm és örülnék ha olyan illat lenne az autóban, esetleg valami anyagot nem lehet vásárolni, vagy natúr wunderbaumot ami megtartja az illatot?
-
verti1
tag
A permetező egy kézi két literes permetező egy kis átalakítással, hogy ilyen habot csináljon, de hab nélkül is hasonló a hatás. A sima sampont nem próbáltam, mert nem arra való és eléggé költséges erre pazarolni. Nem kell öblíteni, egyenesen a retekre kell azon jobban is megáll a szer. 5 perc áztatás és utána borotválás. Szivaccsal mosok, a képen a két mikroszálas a szárazoláshoz van.
-
Laca1212
őstag
Olcsón igen, de annyit is ér. És minden műszaki előtt(ha nem okosban megy) rakhatod vissza az eredeti lámpáidat égőstül. De ha nincs szerencséd és hozzáértőbb a rendőr...akkor az út szélén is leveteti a rendszámod.
(#15130) Krisz79:
Kinek mi. Én pl. sokkal jobban szeretem mint a garázsnál suvickolni szivaccsal. Hamar megvan és ennyi. Garázsban meg kiszárad, nem fagy rá semmi. -
Krisz79
őstag
válasz
Laca1212 #15129 üzenetére
Nekem a lándzsás mosó csak "tűzoltás". (pont arra jó csak,hogy nem otthon mosod le a sarad,vagy éppen a sót leveretni... Igaz utóbbiban ha só van,minusz is,igy ráfagyhat az autóra. Gumikéderek bánhatják.
Az Én olvasatomba 2 ft-ot nem ér.
Jó ,tudom hazabeszélek 11 éve autókozmetikában dolgozom... -
verti1
tag
válasz
runner 125 #15127 üzenetére
Autoglym-nél rendeltem. Az első képen ázik éppen benne. A kép látható 2 literes permetezővel vittem fel. Szerintem 60-70 százalékkal növeli a hideg vizes borotválás hatékonyságát. A mocsok nagy részét leoldja. A másik kis flakon sima AG sampon. Két vödrös mosás és a két AG-es mikroszálas.....Ma ennyire futotta hirtelen...
-
verti1
tag
Mosás volt nálam is....
-
Ott a pont! Régen a G Astranál én is csorgattam a nyálam a Xenon-ra (akkor még nem nagyon volt LED ilyen téren) aztán hamar rá kellett jönnöm, hogy egy vagyon legyen beépíteni, úgy hogy az szabályos is legyen.
Ezek a LED-es "izzók" meg tényleg forintot nem érnek. Mert szórják minden felé fényt csak oda nem ahová kellene...
Nem véletlen pl hogy Mercedesnél elkérnek +630k-t a MULTIBEAM LED-es rendszerükért: [link] [link] -
-
Pityu999
csendes tag
Ja ezt olvastam én is, H4-es égővel mérve. Nekem szerencsére H7 van benne, amiben nincs a takaró tükör, csak szórt fényt kell adnia az égőnek nem számít az, hogy ferdén van forrasztva a tükör vagy ilyesmi
Fényerővel nincs gond, és azt is írták amúgy, hogy a kékes fénynél látszólag (valójában nem) többet lát az ember így jobbnak tűnik
Egyébként most nagyon piszkálja a fantáziám a LED-es égő a nagyobbik verzió, ami hasonló, mint a Xenon. Valami hasonló
-
Pityu999
csendes tag
válasz
Krisz79 #15102 üzenetére
Nekem tökéketesen megfelel a noname kínai is. Jól látok vele, szép a színe is és 1 dollár körül van darabja. Már 6 hónapja benne és még bírja. Ha meg nem tetszik még mindig vehetsz ilyen ultra mega valamiket aranyáron, hiszen ez csak alig 500 a pár.
http://www.aliexpress.com/item/FREE-SHIPPING-2-Pcs-Lot-H7-Halogen-Lamp-12V-55W-Super-White-Xenon-Bright-Dark-Blue/1980339093.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ukrajnai háború
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest