Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
szd@root.hu
tag
sziasztok
nem akartam ezért új topikot nyitni, ezért nem is vagyok benne biztos,h jó helyre írok.
van egy fm modulatorom (szivargyujtóról megy, vagyis annak a kábeleire van rákötve), ami be lesz építve a műszerfalba kijelzőstül, mindenestül együtt. lenne rajta egy usb port, amire egy usb hosszabbító megy, amire egy usb elosztó lesz rátéve (2-es), amire a műszerfalba beépített kártyaolvasó megy, és szintén egy usb hosszabító ami a szintén a műszerfalban végződik..
elég nehéz így elképzelni,
a kérdésem az lenne,h elbírja-e a szivargyujtó ezeket (vagy a modulator). gondolok itt a sok usb elosztásra, hiszen mikor csak a pendrive lesz bedugva, akkor a kártyaolvasó is megy, mert áram allatt lesz és nem akarok folyamatosan biztosítékot cserélni. szerintetek így biztonságos? csak azért, mert nem tudom egy usb-nek mekkora feszültség kell, meg meddig terhelhető a szivargyujtó, vagy az 1. usb kábel..kicsit nehéz talán elképzelni, de itt egy kép róla:
[link]u.i.: nem akartam ezért új topikot nyitni, ha rossz helyre írtam ezt, légyszi írjátok meg,h hova kellett volna, mert nem találtam semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest