Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
szd@root.hu
tag
sziasztok
nem akartam ezért új topikot nyitni, ezért nem is vagyok benne biztos,h jó helyre írok.
van egy fm modulatorom (szivargyujtóról megy, vagyis annak a kábeleire van rákötve), ami be lesz építve a műszerfalba kijelzőstül, mindenestül együtt. lenne rajta egy usb port, amire egy usb hosszabbító megy, amire egy usb elosztó lesz rátéve (2-es), amire a műszerfalba beépített kártyaolvasó megy, és szintén egy usb hosszabító ami a szintén a műszerfalban végződik..
elég nehéz így elképzelni,
a kérdésem az lenne,h elbírja-e a szivargyujtó ezeket (vagy a modulator). gondolok itt a sok usb elosztásra, hiszen mikor csak a pendrive lesz bedugva, akkor a kártyaolvasó is megy, mert áram allatt lesz és nem akarok folyamatosan biztosítékot cserélni. szerintetek így biztonságos? csak azért, mert nem tudom egy usb-nek mekkora feszültség kell, meg meddig terhelhető a szivargyujtó, vagy az 1. usb kábel..kicsit nehéz talán elképzelni, de itt egy kép róla:
[link]u.i.: nem akartam ezért új topikot nyitni, ha rossz helyre írtam ezt, légyszi írjátok meg,h hova kellett volna, mert nem találtam semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest