Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
szd@root.hu
tag
sziasztok
nem akartam ezért új topikot nyitni, ezért nem is vagyok benne biztos,h jó helyre írok.
van egy fm modulatorom (szivargyujtóról megy, vagyis annak a kábeleire van rákötve), ami be lesz építve a műszerfalba kijelzőstül, mindenestül együtt. lenne rajta egy usb port, amire egy usb hosszabbító megy, amire egy usb elosztó lesz rátéve (2-es), amire a műszerfalba beépített kártyaolvasó megy, és szintén egy usb hosszabító ami a szintén a műszerfalban végződik..
elég nehéz így elképzelni,
a kérdésem az lenne,h elbírja-e a szivargyujtó ezeket (vagy a modulator). gondolok itt a sok usb elosztásra, hiszen mikor csak a pendrive lesz bedugva, akkor a kártyaolvasó is megy, mert áram allatt lesz és nem akarok folyamatosan biztosítékot cserélni. szerintetek így biztonságos? csak azért, mert nem tudom egy usb-nek mekkora feszültség kell, meg meddig terhelhető a szivargyujtó, vagy az 1. usb kábel..kicsit nehéz talán elképzelni, de itt egy kép róla:
[link]u.i.: nem akartam ezért új topikot nyitni, ha rossz helyre írtam ezt, légyszi írjátok meg,h hova kellett volna, mert nem találtam semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Battlefield 6
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő