- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Nekem sem mindig a középállásban van, van mikor a a kék elméletben hideg felé mozdul, öszintén én nem agyon hiszem hogy autópálya tempon tud nem otpimális lennia hőmérséklet, hisz ok, jön be előa levegő mitn állat hüti nagyon a keringő hütővizet pluszba, d eha odarakom hogy 131-140es tempoban azért 3000-4000et pöröghet a moci akkor nem valószínű hogy hideg marad bármi is.
Nekem éppen dugóban esik le a hőmérséklet, de én úgy figyeltem meg, erősen práhuzamban van azzal mennyi és milyne olaja vana mociban. Amióta tele új olajam van legtöbbször optimálisban van.Előtte nem így volt.De szerintem ha netána műszer téved is, érezni fogod mikor üzembiztos meleg a moci hisz oylnakor jobban is megy, és ha levegőt beengeded a mocitér felől akkor érzed is.
Én úgy tom 70-110 a két véglet, és igen nekem a közép akkor 90, de legtöbbször 80körül van.Azót amióta új hütő van benne, leheta hatásfoka jobb, netán lehet a 318asé a hütő
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest